BILA JE NAJLEPŠA JUGOSLOVENSKA GLUMICA, MAMILA JE UDAHE MNOGIH Povukla se sa scene, evo šta radi sada i kako izgleda Savina Geršak
Foto: Printscreen/Youtube

nestala na vrhuncu slave

BILA JE NAJLEPŠA JUGOSLOVENSKA GLUMICA, MAMILA JE UDAHE MNOGIH Povukla se sa scene, evo šta radi sada i kako izgleda Savina Geršak

Pop kultura -

Savina Geršak je bila glumica za kojom je svaki muškarac uzdisao, a žene su joj zavidele. Kada je bila na samom vrhuncu slave i javnog obožavanja, ona se povukla iz sveta glume i rešila da se posveti obrazovanju. Tada je imala 28 godina.

Savina Geršak
foto: Printscreen/Youtube

Savina nije sanjala o povratku i gledala u svoje slike koje su raznosile i obeležile pubertete Jugoslovena već se posvetila psihologiji i velikoj karijeri psihoterapeuta. Uostalom, ona je bila svestrana i talentovana i za tenis, glumu, na kraju i psihologiju. Okej, uspeo sam da u prvom redu ovog uvoda ne ponovim da je bila jedan od najvećih seks-simbola bivše Jugoslavije.

Mnogo godina od poslednje uloge, Savina Geršak, nekadašnja slovenačka i jugoslovenska zvezda, pojavljuje se u novom filmu “Elegija lovora”, a njena pauza trajala je tačno trideset godina, a sada se u intervjuu za Nedeljnik prisetila mladalačkih dana kada je počinjala sa glumačkom karijerom.

Savina Geršak
foto: Printscreen/Youtube

- Povratak je bio na više nivoa veoma uzbudljiv. Na prvom mestu vratila sam se toj staroj Savini, devetnaestogodišnjoj devojci koja treperi pred autoritetom kinematografije. Zatim dolazak u Crnu Goru gde sam započela karijeru. Sa toliko sećanja i uspomena sam se srela po dolasku u Durmitor. Imala sam značajnu glumačku pauzu. Povratak pred kamere je za mene novo iskustvo. Kada sam počinjala, filmovi su se snimali na traci. Reditelji su gledali direktno u glumce i u scenu koja se neposredno odigrava ispred njih. Danas glumca i reditelja razdvaja monitor", rekla je Savina između ostalog.

Pogledajte kako ona danas izgleda:

Savina Geršak
foto: Printscreen

Kurir.rs/Nedeljnik/M.M.

Bonus video:

09:21

NE ZANIMA ME POPULARNOST! Popularna glumica čezne za izazovom: TEK ME ČEKA ŽIVOTNA ULOGA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track