ZAVIRITE U DOM JELISAVETE I TEA U BOLONJI: Pogled s terase PUCA, sve odiše LUKSUZOM, a detalji pokazuju kakav UKUS ovaj par ima!
Foto: Dragan Kadić, Profimedia

PORODIČNA OAZA

ZAVIRITE U DOM JELISAVETE I TEA U BOLONJI: Pogled s terase PUCA, sve odiše LUKSUZOM, a detalji pokazuju kakav UKUS ovaj par ima!

Pop kultura -

Naš proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić već više od dve godine je angažovan u košarkaškom klubu Virtus u Bolonji. Odmah po potpisivanju ugovora s ovim klubom, s njim se u Italiju preselila i njegova supruga, glumica Jelisaveta Orašanin s ćerkom Petrom.

Teova i Jelisavetina ćerka Petra rođena je u Los Anđelesu, s obzirom na to da je košarkaš tada bio angažovan u tamošnjem klubu.

Teodosići su se na novoj, evropskoj adresi, odlično snašli, a u Bolonji je pre godinu dana rođen i njihov sin Bogdan.

Jelisaveta i Teo zajedno sa decom žive u prelepoj kući sa ogromnim dvorištem koje je, ako je suditi po fotografijama, centar aktivnosti. S obzirom na to da je izolovano od gradske vreve i okruženo zelenilom, idealno je za boravak i igru mališana, ali i šetnju jazavičara Ljubice, koja ih godinama prati u stopu.

Na prostranoj terasi sa koje ouca božanstveni pogled glumica, koja se i posle dva porođaja može pohvaliti perfektnom linijom, prošlog novembra obeležila je 32. rođendan.

Kuća Jelisavete i Miloša odiše prefinjenim luksuzom i minimalističkim stilom uređenja. U skladu sa maksimom koje se pridržava većina Italijana „manje je više“, njihova novogodišnja jelka bila je ukrašena tek pokojom pahuljom, a umesto kitnjastih ukrasa mogu se videti staklene vaze sa svežim cvećem, što pokazuje da ovaj par ima prefinjen i sofisticiran ukus.

Teo i Jelisaveta su inače nedavno proslavili i treći rođendan ćerki Petri, kojoj su tom prilikom organizovali bajkovitu proslavu, a samo delić iste glumica je podelila na Instagramu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:10

JELISAVETA ORAŠANIN SPREMILA IZNENAĐENJE TEODOSIĆU! Glumica napravila tortu mužu za ROĐENDAN i odmah se pohvalila! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track