OVAJ DAN ZA KONSTRAKTU JE BIO LOM: Pevačica otkrila tajnu uspešnog braka, pa se napokon osvrnula na bodove od NEDE UKRADEN!
Foto: ATA images

sve je rekla

OVAJ DAN ZA KONSTRAKTU JE BIO LOM: Pevačica otkrila tajnu uspešnog braka, pa se napokon osvrnula na bodove od NEDE UKRADEN!

Pop kultura -

Kada je umetnica Ana Đurić Konstrakta 5. marta 2022. godine odnela pobedu na takmičenj "Pesma za Evroviziju '22" i time postala predstavnica Srbije u Torinu, niko nije očekivao da će se njena pesma "In corpore sano" slušati u celom svetu.

Ana Đurić, Konstrakta
foto: Nenad Kostić

Konstrakta je prva izvođačica na Evroviziji čija je pesma dobila ovoliku popularnost svuda u svetu pre nego što se takmičenje uopšte odrigralo, a osim što je prva u trendingu na jutjubu-u svuda u svetu, pesma je veoma popularna i na dizeru i gemiusu.

Ljudi su potpuno poludeli za Konstraktom, te pevačica svako malo daje odgovore na pitanja medija, otkrivajući nam još jedan deo sebe i svojih misli. Ovog puta Konstrakta nam je otkrila i kako vidi to što joj Neda Ukraden nije dala ni jedan poen.

- Kao nešto što je normalno i ne bi trebalo da bude tema. Svako ima pravo da oceni i izabere svoje omiljene pesme. U finalu je 18 kompozicija, a vi kao član žirija možete dati bodove za samo 10. Složićete se da ovo nije lak zadatak.

Konstrakta, Ana Đurić, Pevačica, Takmičenje, Intervju
foto: Printscreen YT

Konstrakta se dotaka i teme ljubavi, te je otkrila tajnu uspešnog braka:

- Ljubav.

A na pitanje koji trenutak u njenom životu je bio prekratnica Konstrakta je sve iznenadila, podsetivši nas još jednom da ovu pobedu i te kako nije očekivala:

- Bilo ih je više. Poslednji lom je bio 5. marta 2022. godine.

(Kurir.rs/Slobodnadalmacija)

Bonus video:

03:13

Oglasila se pevačica koja nas je predstavljala na Evroviziji u Ukrajini DALA JOJ SAVET ZA POBEDU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track