VULGARNIJE OD NAJVULGARNIJEG: Madonina ćerka ponovo ŠOKIRA javnost! Za ovakve komade potrebna je HRABROST, ali i LUDOST (FOTO)
Foto: Profimedia

deca poznatih

VULGARNIJE OD NAJVULGARNIJEG: Madonina ćerka ponovo ŠOKIRA javnost! Za ovakve komade potrebna je HRABROST, ali i LUDOST (FOTO)

Pop kultura -

Kim Kardašijan otvorila je novu prodavnicu kupaćih kostima svog brenda SKIMS, u Majamiju, i tim povodom okupila veliki broj slavnih, među kojima se našla Lurdes Leon (25), Madonina ćerka.

Pored mame koja je poznata, Ludres je javnost zapamtila po ekscentričnom stilu odevanja, kao i prirodnoj lepoti koju neguje, odnosno po tome što se ne brije i de ide kod kozmetičara.

Lurds Leon, Madonina ćerka
foto: Profimedia

Na žurku koju je naprvaila Kim Kardašijan Ludres je došla u svom stilu - odevena po svojoj meri. Međutim, njen stil se retko kome sviđa, zbog čega je često na meti kritika.

Bez obzira što se već neko vreme bavi modelingom i sarađuje s najcenjenijim modnim kućama, Lurdes je za ovu priliku odabrala vrlo provokativan stajling —plitku ljubičastu mini-suknju s metalik odsjajem koja se pertla sa strane i kratak roze korset bez bretela, koji otkriva stomak.

To je kombinovala sa svetlucavim roze papučama sa štiklama, a šminka joj je bila u crvenim tonovima.

Nije ni čudo što je ovakvim pojavljivanjem izazvala burne reakcije širom društvenih mreža.

"Sve izgledaju kao da su iz cirkusa", "Sva vrata u životu su joj bila otvorena, a ona bira da izgleda i ponaša se ovako, "Lurdes izgleda kao da ima 50 godina", "Svaki put kad izađe u javnost, izgleda kao žena lakog morala", "Izgleda apsolutno smešno", "Bilo bi ukusnije gola da je došla", "Ovo je vulgarnije od najvulgarnijeg", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:11

KIM KARDAŠIJAN MORA DA PRESTANE: Pratioci zgroženi novim snimkom, da li je moguće da se u OVO UVUKLA?! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track