SEDELA SAM ZA DORUČKOM S MUŽEM KAD SAM OSETILA SIMPTOME: Supruga poznatog pevača imala MOŽDANI, pa detaljno opisala PAKAO
Foto: Profimedia

IMA SAMO 25 GODINA

SEDELA SAM ZA DORUČKOM S MUŽEM KAD SAM OSETILA SIMPTOME: Supruga poznatog pevača imala MOŽDANI, pa detaljno opisala PAKAO

Pop kultura -

Supruga popularnog pevača, Džastina Bibera, manekenka Hejli Biber, otvorila se o svojim zdravstvenim problemima nakon što je u martu ove godine hitno hospitalizovana zbog manjeg moždanog udara.

Hejli je na svom Jutjub kanalu objavila video u kojem je otkrila da je nakon toga podvrgnuta i operaciji srca, tačnije zahvatu zatvaranja otvora u srcu koji mogu biti uzročnici moždanih udara kod mladih.

Ispričala je kako je operacija protekla glatko i kako se od svega brzo oporavlja.

"Osećam veliko olakšanje zbog toga što smo uspeli sve da rešimo i što mogu da se odmaknem od ovog stvarno strašnog perioda i nastavim da živim svoj život", kazala je Hejli.

Nakon što je prošlog meseca hitno hospitalizovana u Palm Springsu sa simptomima sličnim moždanom udaru, lekari su otkrili da joj je u mozak dospeo krvni ugrušak koji je izazvao prolazni ishemijski napad.

"Radili smo dublje testiranje i pronašli su mi PFO", otkrila je u videu, a PFO je opisala kao preklop između desne i leve komore srca. "Srce se obično pri vlaženju zatvori samo od sebe, ali moje nije", objasnila je.

Njena video ispovest "Telling my story" u jednom danu pogledana je više od 2,4 miliona puta.

Hejli Biber, Džastin Biber
foto: Profimedia

O svojoj borbi Hejli se ranije oglasila u pričama na Instagramu.

"Sedela sam za doručkom sa svojim suprugom kada su započeli simptomi nalik na moždani udar i odvezena sam u bolnicu. Otkrili su da sam imala vrlo mali krvni ugrušak u mozgu, što je uzrokovalo nedostatak kiseonika, ali moje telo se oporavilo samo od sebe, i to u roku od nekoliko sati. Iako je ovo definitivno bio jedan od najstrašnijih trenutaka kroz koje sam ikad prošla, sada sam kod kuće i dobro mi je. Jako sam zahvalna svim neverovatnim lekarima i medicinskim sestrama koji su se brinuli o meni! Hvala svima koji su nam se obratili sa lepim željama i brigom, te za svu podršku i ljubav", napisala je Hejli u martu.

Džastin Biber, Hejli Biber
foto: Profimedia

Manekenka je u braku s Džastinom Biberom od 2018. godine, kada su se u tajnosti venčali, a godinu dana kasnije stali su pred oltar u kapelici u Južnoj Kaliforniji i ponovo jedno drugom rekli "da", ali ovoga puta pred malo više od 150 gostiju. Jednom prilikom je otvorila dušu i priznala koliko joj je bilo teško da se nosi prevelikom medijskom pažnjom, te kako je htela da se sakrije od svega jer nije htela da joj se ljudi petljaju u život.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:04

Paparaco Kurir u Grčkoj: Džastin Biber sa suprugom u šetnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track