KONSTRAKTA SE NEUMOLJIVO PENJE NA KLADIONICAMA: S 20. mesta skočila na OVO! Stvari se DRASTIČNO menjaju nakon odlaska u Torino
Foto: EBU NATHAN REINDS

MNOGI JOJ PREDVIĐAJU VELIKI USPEH

KONSTRAKTA SE NEUMOLJIVO PENJE NA KLADIONICAMA: S 20. mesta skočila na OVO! Stvari se DRASTIČNO menjaju nakon odlaska u Torino

Pop kultura -

Konstrakta sve bolja na kladionicama: Evo na kom je mestu nakon odlaska u Torino

Srpska predstavnica na Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta, popela se na 11. mesto na kladionicama koje predviđaju pobednika pomenutog festivala.

Ona je u početku bila na 20. mestu, a kako vreme odmiče sve je bliža vrhu.

Konstrakta se trenutno nalazi u Torinu, a pre nego što je otišla, kladionice su joj predviđale 12. poziciju.

Svojom harizomom, glasom, stasom i fenomenalnim nastupom, osvaja sve više srca širom Evrope, te joj se tako predviđa i bolji plasman.

Evrovizija, Konstrakta
foto: Printscreen

Ubedljivi favorit za pobedu na ovogodišnjoj Evroviziji je Ukrajina i muzički sastav Kaluš Orkestra, dok im je Italija, koja je i domaćin ovogodišnjeg takmičenja, za petama.

Konstrakta će se takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: EBU NATHAN REINDS

Tokom prve polufinalne večeri, 10. maja, takmičiće se Albanija, Litvanija, Švajcarska, Slovenija, Hrvatska, Ukrajina, Bugarska, Moldavija, Portugal, Austrija, Grčka, Norveška i Jermenija.

Veliko finale ovogodišnje Evrovizije biće održano u subotu, 14. maja.

Pesma Evrovizije 2022. godine biće 66. po redu izbor za Pesmu Evrovizije. Održaće se u Torinu, zahvaljujući pobedi sastava Måneskin na Pesmi Evrovizije 2021. godine u Roterdamu sa pesmom „Zitti e buoni".

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:41

KONSTRAKTA VEŽBALA 5 SATI BEZ PAUZE! Leontina otkrila šta se dešavalo IZA KULISA priprema za Evroviziju: DALA SAM JOJ JEDAN SAVET

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track