02:12

OVAKO SADA IZGLEDA VESNA TRIVALIĆ! Popularna glumica vraća se u Srbiju nakon 17 godina SVI PRIMETILI JEDNO NA NJOJ!

ko bi rekao

OVAKO SADA IZGLEDA VESNA TRIVALIĆ! Popularna glumica vraća se u Srbiju nakon 17 godina SVI PRIMETILI JEDNO NA NJOJ!

Pop kultura -

Vesna Trivalić radi na snimanju treće sezone popularne serije "Dug mora", a pred kamerama Kurir televizije otkrila je detalje koji očekuju fanove ove serije.

Ona je istakla da je sa kolegama na setu kao sa familijom.

Vesna Trivalić
foto: Kurir televizija

- Mi smo kao familija, koja dugo živi daleko jedna od drugih, koja od 2018. godine provodi vreme zajedno. Dramatuški likovi će sada otkrivati svoje dugove jedni prema drugima, sada će se to drugačije zakuvavati. I Anđa je dobila svoj komad muke, koji će deliti sa ljudima ispred kamere - kaže Vesna Trivalić.

Glumica se u Srbiju vratila nakon što je sedamnaest godina provela u Dubaiju.

Vesna Trivalić
foto: Telekom Srbija

Jedna od najboljih srpskih glumica promenila je adresu stanovanja zbog svog izabranika, karijeru je stavila na "stand by", a svoj privatni život drži podalje od medija. Glumi se vratila tek pre nekoliko godina.

Mnogi su primetili da je lepa glumica i nakon mnogo godina ostala nepromenjena.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:04

KONSTRAKTA MOŽE DA NE POBEDI JEDINO AKO JE VEĆ ODLUČENO DA UKRAJINA POBEDI: Pevačica oplela po svima zbog Ane Đurić i POLITIKE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track