02:05

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ PROGOVORIO O SERIJI PEVAČICA Postoji jedna stvar koju svaki glumac želi PRED NJIM JE JEDAN VELIKI IZAZOV!

objasnio

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ PROGOVORIO O SERIJI "PEVAČICA" Postoji jedna stvar koju svaki glumac želi PRED NJIM JE JEDAN VELIKI IZAZOV!

Pop kultura -

Iako je vreme godišnjih odmora, mnoge poznate ličnosti aktivne su i preko leta, pa ih možemo zateći na radnim zadacima ili svečanim događajima. Ekipa Kurir televizije razgovarala je sa glumcem Milošem Timotijevićem i evo šta ga očekuje u narednom periodu.

Miloš Timotijević
foto: Kurir Televizija

Iako Miloš Timotijević priželjkuje pravi odmor, čini se da ni ovog leta neće imati mnogo prilike za to. Naime, sredina avgusta rezervisana je za boravak u Sarajevu, budući da je druga sezona serije „Besa“ u kojoj je igrao nominovana za nagradu Srce Sarajeva.

Osim toga, u proteklih godinu dana videli smo ga u potpuno različitim ulogama, što mu, priznaje, imponuje.

Miloš Timotijević
foto: Kurir Televizija

- Trudim se da uvek kada prihvatam uloge one budu kompleksne i zanimljive i da su drugačije. Imao sam sreće da su i "Besa", "Močvara" i "Pevačica" drugačije i različite uloge i to je ono što svaki glumac želi da mu se desi.

1 / 5 Foto: Kurir Televizija

U konkurenciji za nagrade za TV serije 28. Sarajevo Film Festivala je 17 serija iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Severne Makedonije i Slovenije.

Zabavno će sigurno biti, a 14. avgusta saznaćemo i ko je odneo nagradu.

02:05

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ PROGOVORIO O SERIJI PEVAČICA Postoji jedna stvar koju svaki glumac želi PRED NJIM JE JEDAN VELIKI IZAZOV!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:32:49

20210411-SCENIRANJE-MILOS TIMOTIJEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track