KRALJ POMIRIO ZAVAĐENU BRAĆU, A EVO ŠTA SE DEŠAVALO IZA KULISA: Jedan DUGAČAK telefonski razgovor promenio SVE, a ovo su DETALJI!
Foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

TREBALO JE DOSTA VREMENA!

KRALJ POMIRIO ZAVAĐENU BRAĆU, A EVO ŠTA SE DEŠAVALO IZA KULISA: Jedan DUGAČAK telefonski razgovor promenio SVE, a ovo su DETALJI!

Pop kultura -

Kraljica Elizabeta je preminula u črtvrtak 8. septembra, a njena smrt donela je tračak nade za konačno ujedinjenje kraljevske porodice.

Naime, mnogi su se iznenadili kada su juče ispred zamka u Vindzoru ugledali princa Vilijama, Kejt Midlton, princa Harija i Megan Markl - jedne pored drugih. Zna se sada i šta se desilo pre zajedničkog istupanja u javnosti i ko je sve odlučivao o tome da se braća pojave zajedno.

princ Vilijam, Kejt Midlton, princ Hari, Megan Markl
foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Zna se da je princ Vilijam pozvao brata i snaja da dođu u Vindzor, a Vilijamovu ruku pomirenja neki nazivaju još i maslinova graničica za Megan i Harija. Potvrđeno je to i iz Kensingtonske palate odakle je rečeno i sledeće:

- Princ od Velsa je ranije pozvao vojvodu i vojvotkinju od Saseksa da se pridruže njemu i princezi od Velsa. Princ od Velsa je smatrao da je to bila važna demonstracija jedinstva za kraljicu u neverovatno teškom trenutku za porodicu.

A kako piše "Tajm", zajednički nastup zahtevao je produžene pregovore koji su trajali 45 minuta zbog čega su Megan i Hari zakasnili na okupljanje. Tu je još jedan važan detalj - Vilijam je brata nazvao nakon što je obavio telefonski poziv sa ocem kraljem Čarlsom III - možda kako bi ga samo obavestio ili pak i zatražio njegovu dozvolu, ali je sigurno da je britanski vladar morao da se saglasi sa tom odlukom.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Nakon što je sve dogovoreno, prinčevi su se pojavili sa suprugama pred poštovaocima kraljice Elizabete II. Njihovu zadničku šetnju od 40 minuta, zovu čak i istorijskom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:47

ELIZABETA II SPASILA RUSE OD PROPASTI! Stručnjak otkrio kako je pokojna kraljica PROMENILA TOK ISTORIJE I ZAUSTAVILA HITLERA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track