GDE JE NAJBOLJA ŽURKA? Kako do savršenog stajlinga u Novogodišnjoj noći
Foto: Uroš Arsić/Mondo

GDE JE NAJBOLJA ŽURKA? Kako do savršenog stajlinga u Novogodišnjoj noći

Zabava -

Novogodišnja noć je savršen povod za proslavu sa porodicom i prijateljima gde se uz vesele taktove muzike slave novi počeci i evociraju uspomene. Ipak, za takvu žurku je važno imati odgovarajuću garderobu, ali i dodatke koji će doprineti kreiranju glamuroznog stajlinga za ovu priliku.

Nakit je neizostavan aksesoar, a minđuše najpopularniji detalj, uvek u trendu, interesantan i šik uz svaku garderobu. Kada se tome doda i odabir odgovarajućih cipela, koje su lepe koliko i udobne, pripremanje je kompletno.

Savršene minđuše za doček Nove godine

Jedan od najvažnijih detalja svake odevne kombinacije jeste nakit i to pogotovo kada je reč o proslavama gde se očekuje određen dres-kod. Minđuše su efektni aksesoari koje privlače pogled na lice, po potrebi daju elegantan i luksuzan izgled čitave kombinacije, ali su i personalizovan detalj za kreiranje sopstvenog stila.

Diskretne naušnice sa cirkonima ili biserima u boji zlata ili srebra, su odlične kao smeli dodatak svakoj kombinaciji. Savršeno će se uklopiti i uz upečatljivu ogrlicu ili narukvice, ali i haljinu koja je prepuna detalja pa ostavlja snažan utisak.

Sa druge strane, doček Nove Godine je idealan i za moderne viseće minđuše koje su sastavljene od tankih niti, alki, sa kristalima…i idealne su za svečane proslave. Ovakve minđuše čak i klasičnoj odevnoj kombinaciji daju dozu elegancije i sasvim su dovoljan aksesoar za novogodišnju noć.

Nakit je nezaobilazan deo ulepšavanja svake dame, a naročito minđuše u važnim prilikama kada se brine i o šminki i frizuri. Detaljima se ističu najveće prednosti.

Dizajnerske cipele kao stvorene za novogodišnji provod

Odevna kombinacija nije kompletna bez odgovarajućih cipela za savršen izgled u novogodišnjoj noći. Uz njih haljine deluju savršeno, a pantalone stilizovano pa se svaka dama oseća kao princeza tu važnu noć.

Moderne, u trendu i udobne, dizajnerske cipele donose najbolje predloge za proslavu dočeka i pomoći će da se svaka odevna kombinacija istakne. Klasične ženske salnoske cipele u neutralnim bojama, crnoj, braon i bež, će se uklopiti uz jarke boje odevnih kombinacija i obratno.

Ipak, pošto je reč o večernjoj zabavi mudro je birati elegantne modele, lakovane sa srednjom ili većom potpeticom i diskretnom šnalom kao lepim ukrasom na prednjoj strani. One ne samo što savršeno pristaju svakoj nozi, već su i izuzetno udobne pa će osigurati prijatno stajanje i igru tokom čitave večeri.

Nove dizajnerske cipele su odličan uvod u novu godinu i sigurno je da će biti iskorišćene za nošenje na još mnogo proslava i raznih okupljanja.

Gde je najbolja žurka za Novu Godinu?

Kada je garderoba odabrana i aksesoari nabavljeni sledi večita dilema – gde proslaviti doček Nove Godine?

Iako je puno dobrih alternativa, svakako da se očekuje najbolja žurka za Novu Godinu u Beogradu 2024. jer tu svako može pronaći idealno mesto za okupljanje sa dragim ljudima.

Noćni klubovi, kafane, sale za veselja, doček na otvorenom… Beograd ima brojne lokacije sa odličnom atmosferom, raznovrsnom muzikom i ponudom hrane i pića za najluđu žurku za Novu Godinu. Rezervacije su u toku i pravo je vreme za odabir svoje lokacije.

Svečana garderoba, udobne i atraktivne dizajnerske cipele, mrvica glamura uz zanimljive minđuše i novogodišnji doček može da počne.

U društvu dragih ljudi, sa puno uspomena i želja ispraća se stara i dočekuje Nova Godina. Beograd je idealan za ovakvo okupljanje, za veselje kroz igru i pesmu, za zagrljaje, čestitke i poljupce ispod vatrometa u ponoć.

(Kurir.rs/promo)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track