01:32

UPRAVNIK POZORIŠTA SE PEO PO ZIDOVIMA! Svi plakali na fore Buleta Goncića A EVO SA KIM JE STUDIRAO - SVE SAME LEGENDE

KURIR TELEVIZIJA

UPRAVNIK POZORIŠTA SE PEO PO ZIDOVIMA! Svi plakali na fore Buleta Goncića A EVO SA KIM JE STUDIRAO - SVE SAME LEGENDE

Pop kultura -

Danas je gost Suzane Petričević u emisiji Pusti Brigu bio glumac Svetislav Bule Goncić, sadašnji upravnik Narodnog pozorišta u Beogradu, a nekadašnji dežurni zabavljač na Fakultetu Dramskih umetnosti na čije su fore, kako smo u emsiji saznali, svi plakali od smeha.

Suzana je Buletu sa kim je inače studirala glumu na istoj klasi uputila kompliment na račun izgleda.

- Gde ti je stomačina? - pitala je Suzana.

pusti brigu
foto: Kurir televizija

- Potrošio sam - odgovara Bule i dodaje kroz smeh - Pamet mi se u ovim godinama brzo troši i nije ostalo skoro ništa i sada idem isljučivo na lepotu. -

Suzana se prisetila njihovih dana na Akademiji i otkrila kako je Bule do suza zasmejavao studente i bio fizički neverovatno spretan.

- Ovaj ozbiljan čovek, upravnik Narodnog pozorišta se na Akademiji peo po zidovima i visio sa plafona - rekla je Suzana zanemarivši Buletove primedbe da ne mora baš sve da otkriva.

Njih dvoje su izrazili radost zbog održavanja kontakta koji traje još od studentskih dana i prisetili se njihove kako kažu sjajne klase na kojoj su bile sve same glumačke veličine i legende: Sonja Savić, Žarko Laušević, Zoran Cvijanović i Branimir Brstina.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track