PREMINUO BIZNISMEN (36) KOJI JE NAPRAVIO NAJSKUPLJE SVEĆE NA SVETU: Podržavala ga je Paris Hilton, a inspirisala Megan Markl!
Foto: Instagram/mrowendrew

uništeni smo

PREMINUO BIZNISMEN (36) KOJI JE NAPRAVIO NAJSKUPLJE SVEĆE NA SVETU: Podržavala ga je Paris Hilton, a inspirisala Megan Markl!

Pop kultura -

Biznismen i zvezda rijalitija "Dragon's Den" Dru Kokton umro je u 36. godini.

Dru Koktonzbog velikog pritiska koji je trpeo na poslu napustio je koorporaciju u kojoj je radio, te se okrenuo novoj ideji, zahvaljujući kojoj je uspeo da započne privatan biznis. Naime, produkciju "Dragon's Den" oduševio je iskrenošću dok je pričao o svojoj bici za mentalno zdravlje, a kada je osvojio 50.000 funti započeo je novi posa, popiše "Dejli mejl".

Dru Kokton
foto: Instagram/mrowendrew

Podržavale su ga i poznate ličnosti poput Paris Hilton i Geme Kolins, a sada je njegova majka Kejt Dru napisala na Fejsbuku da je porodica slomljena kao i da je Dru preminuo juče kod kuće.

- Uništeni smo. Naši životi nikada, ali nikada neće više biti isti. Počivaj u miru, dragi dečače - poručila je ona.

Oglasili su se ostali članovi porodice i prijatelji koji su rekli da je Dru bio veoma brižna i ljubazna osoba i da je imao srce od čistog zlata.

Dru Kokton je osmišljavao divne mirisne sveće među kojima je najskuplja ona inspirisana venčanjem Megan Markl i princa Harija 2018. godine. Napravio ju je kada je saznao detalje cvetnih aranžmana i buketa poznate neveste, a ta sveća prodaje se za 750 funti, nalazi se u 24-karatnoj posudi i naravljena je od najskupljih ulja i parfema na svetu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track