ŠAKIRA I PIKE VIĐENI ZAJEDNO! Evo zašto su se kolumbijkska pevačica i fudbaler ponovo udružili: On je GLAVNI KRIVAC! (FOTO)
Foto: Instagram

ON JE KRIV

ŠAKIRA I PIKE VIĐENI ZAJEDNO! Evo zašto su se kolumbijkska pevačica i fudbaler ponovo udružili: On je GLAVNI KRIVAC! (FOTO)

Pop kultura -

Vest da se kolumbijska pevačica Šakira i fudbaler Pike razdvajaju nakon više od decenije ljubavi šokirala je svet, a svega 12 dana nakon potpisivanja sporazuma bivši par pojavio se zajedno u javnosti.

"Mundo Deportivo" prenosi da su se bivši fudbaler i pevačiva pojavila zajedno na bejzbol utakmici svog sina Milana.

Šakira
foto: AP

Strana štampa je pre nekoliko dana objavila da su Šakira i Pike konačno postigli sporazum i potpisali sporazum o razvodu, koji je navodno bio povoljniji za pevačicu. Svi detalji nisu saopšteni, ali "tema" ovde su bila deca, čije je preseljenje u Majami konačno odobrio njihov otac. Kuća para u Španiji će biti prodata, a bivši ljubavnici će podele prihod od prodaje na jednake delove.

Zanimljivo, posle 12-časovnih razgovora, fudbaler je uspeo da da dobije 66 odsto vremena sa decom tokom raspusta. Dečaci će svake godine provesti Božić sa jednim od roditelja.

U subotu su, prvi put, sportista i pevačica viđeni na istom mestu. Bivši ljubavnici jutro su proveli na bejzbol utakmici svog sina. Gledali su meč CBS-a u Barseloni, ne razmenivši ni reč. Posle meča, dečak i njegov brat su seli u automobil bivšeg igrača FK Barselone i sa njim se odvezli kući.

Šakira
foto: Printscreen

Posle utakmice, Šakira je na svom Instagram profilu postavila i zapis u kome je obavestila o uspehu tima u Kupu Katalonije.

- Čestitam Milanu i njegovom timu na ovom sjajnom turniru. Sve mame su veoma ponosne na vas. Bravo za vicešampione u Kupu Katalonije do 10 godina - napisala je Šakira. Pevačica je na objavu dodala fotografiju sa sinom.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

23:21

KO SAM JA: Vanja Camović, Kurir TV lice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track