EVA RAS OTKRILA ZBOG ČEGA JE ZATVORILA "RADNJU", a onda pogodila Rašinu omiljenu filmsku rečenicu VODITELJ U ŠOKU (VIDEO)
Foto: Kurir

EVA RAS OTKRILA ZBOG ČEGA JE ZATVORILA "RADNJU", a onda pogodila Rašinu omiljenu filmsku rečenicu VODITELJ U ŠOKU (VIDEO)

Pop kultura -

U današnjem humanitarnom VIP izdanju emisije Majke i snajke na kulinarski megdan stale su glumica Eva Ras i novinarka Kurira Ljiljana Stanišić, a za degustaciju je bio zadužen Predrag Žambok, novinar.

Majke i snajke, Eva Ras, Ljiljana Stanišić
foto: Kurir

Zabava i dobro raspoloženje počeli su čim su takmičarke ušle u studio i trajali su tokom cele emisije.

Na Sekino pitanje da li kuva, Eva Ras je odgovorila da je ranije i te kako kuvala, ali da uskoro puni 82 godine i da je zbog toga rešila da zatvori kulinarsku radnju.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Ljiljana Stanišić je ispričala kako je jednom prilikom kada je radila intervju sa Evom, od nje na poklon dobila dve tegle slatkog - od dunja i od belih trešanja i da se nije znalo koje je slađe.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Jelo koje su takmičarke spremale bilo je sveže voće sa domaćim pudingom od vanile. U pravljenju pudinga učestvovali su svi združenim snagama, a cilj je bio da oni koji nisu znali da spreme puding sada to nauče.

Emisija je proticala u prijatnom i zanimljivom međusobnom ćaskanju svih u studiu, a Eva je uputila oštre reči kritike onome ko je "smislio" penziju.

- Ko je izmislio penziju i da stare ljude skloni iz života mora da je bio veliki skot. Koliko god da sam stara, ja se trudim da budem u životu - kaže glumica.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Raša je glumici rekao da je veliki fan domaćih filmova i serija u šta spada i kultni domaći film Lepota poroka u kojem je Eva Ras igrala upečatljivu ulogu. Ona je potom izgovorila čuvenu repliku iz tog filma: "Šta će ti oko, nećeš da nišaniš!", na šta je Raša vidno iznenađen rekao da mu je to jedna od omiljenih replika iz domaćih fimova.

- Ne mogu da verujem! Baš sam hteo da vas zamolim da mi dopustite da izgovorim tu repliku, ali eto preduhitrili ste me - rekao je Raša.

01:17

EVA RAS OTKRILA ZBOG ČEGA JE ZATVORILA RADNJU, a onda pogodila Rašinu omiljenu filmsku rečenicu VODITELJ U ŠOKU

Predrag Žambok je prilikom degustacije primetio da u jednom pudingu ima malo više brašna. Raša je to objasnio rekavši da je jedan puding sa brašnom, a drugi sa skrobom i da je cilj bio da se pokaže na koje se sve načine ova poslastica može pripremati.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Žamboku se više dopao puding sa skrobom i pogodio je da je ga je spremala njegova koleginica Ljiljana, čime je osvojio 10.000 dinara koje će otići u humanitarne svrhe.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track