ZLATO NA BRADAVICAMA I NAJMANJE TANGE NA SVETU! Poznate bliznakinje prošetale u 18+ autfitu na nedelji mode u Parizu: Došle "GOLE"
Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

dvi su gledali u njih

ZLATO NA BRADAVICAMA I NAJMANJE TANGE NA SVETU! Poznate bliznakinje prošetale u 18+ autfitu na nedelji mode u Parizu: Došle "GOLE"

Pop kultura -

Ako ranije niste čili za sestre Klermont, nakon njihovog pojavljivanja na ovogodišnjoj Nedelji mode u Parizu, sada ćete ih zasiguno zamaptiti. Bliznakinje Šenon i Šanejd su bile atrakcija na prestižnom modnom događaju, ali pre bi se reklo da su na isti zalutale.

Kako su mnogi komentarisali, sudeći po tome šta su obukle, bolje bi se uklopile u neki stiptiz klub, nego u jedan ovako prestižan modni događaj.

Sestre Klermont
foto: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz njihove slike koje su osvanule na svim društvenim mrežama mnogi su u komentaru napisali da je sadržaj za 18+!

Šenon i Šanejd Klermont su dizajnerke i poznata TV lica, a za revije čuvenih brendova Mugle i Gaurava Gupte na Nedelji mode u Parizu, odabrale su usklađene kreacije, potpuno prozirne modele koji su u punom sjaju i veličini prikazivali ugrađene silikone! Da se ne bi videlo baš sve, bradavice su ipak prekrile zlatim "štitnicima". Prozirne kreacije su otkrivale i minijaturne tange i raskošne obline ovih 28-godišnjakinja.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

00:34

ZAPALILE SVA PATRIOTSKA SRCA! Bliznakinje čarobnog glasa zapevale u emisiji uživo svoj veliki hit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track