GORDAN KIČIĆ SE UBUCIO! Glumac dao sebi oduška i nabacio nekoliko kilograma, više ne liči na sebe! (PAPARACO)
Foto: Kurir, Damir Dervišagić

hit fotke

GORDAN KIČIĆ SE UBUCIO! Glumac dao sebi oduška i nabacio nekoliko kilograma, više ne liči na sebe! (PAPARACO)

Pop kultura -

Gordan Kičić je glumac o kom sve kolege imaju samo reči hvale, a posebno publika, koja je prezadovoljna posle druge sezone serije "Mama i tata se igraju rata", čiji je autor i glavni akter.

I to je sve u redu, ali predstavnik sedme umetnosti iznenadio je sugrađane, pa i paparaca Kurira, koji ga je uslikao u neočekivanom izdanju.

Kičića smo sreli u centru prestonice.

Goran Kičić
foto: Kurir

Bio je u opuštenom izdanju: farmerice, dukserica, jakna, međutim, jasno se videlo da je nabacio nekoliko kilograma. Naročito u predelu abdomena. Doskoro je on bio fit, a i poznat je kao neko ko i te kako vodi računa o telu. Izgleda da je ove zime dobro ručkao, pa će uskoro morati da se baci na šetnju i dijetu.

Ekipa Kurira je Kičića nekoliko puta srela kako šeta prestonicom, ali sada će rutu morati da proširi i do Ade Ciganlije, gde obično treniraju glumci kada žele da izgube višak kilograma.

Goran Kičić
foto: Kurir

Nema sumnje da će Gordan, kada odluči da se reši stomaka i da zategne telo, u tome i uspeti jer je i sam u intervjuima govorio da ono što zacrta, to i ostvari. Ali postavlja se pitanje da li se možda ugojio i zbog nove uloge koju sprema za film ili pozorište.

Opšte je poznato da glumci i te kako umeju da se transformišu zarad projekta koji rade. Ako je ovo drugo u pitanju, onda je sve opravdano i razumljivo.

štampano izdanje
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

01:31:06

SCENIRANJE 29.01.2023. MOKA SLAVNIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track