NAŠA POZNATA GLUMICA POSTAJE MAJKA PO DRUGI PUT: Udata je za sina legendarnog Mikija Krstovića, otkrila i POL BEBE (FOTO)
Foto: Printscreeen/Instagram

BLISTA OD SREĆE

NAŠA POZNATA GLUMICA POSTAJE MAJKA PO DRUGI PUT: Udata je za sina legendarnog Mikija Krstovića, otkrila i POL BEBE (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Milena Živanović i Ivan Krstović očekuju svoje drugo dete. Naime, glumica je sa ponosom na Instagramu objavila da će uskoro postati mama jedne devojčice. Tom prilikom je pozirala u elegantnoj kraljevsko-plavoj haljini u kojoj se nazirao trudnički stomačić.

Da, podsetimo, Milena je godinama u srećnom braku sa producentom Ivanom Krstovićem, sinom našeg poznatog glumca Miodraga Mikija Krstovića. Par je 2018. godine dobio sina Tadiju. Zanimljivo je da ona ne igra glavne uloge na njegovim projektima i svaku je dobila na kastingu.

"Verujem u sudbinski odnos zauvek. Intuicija mi govori da sam pronašla svoju ljubav za do kraja života. I to je najlepši osećaj na svetu! Ivan je pre svega moj najbolji prijatelj, osoba kojoj prvoj javim važne vesti i 24 sata sam voljna da budem tu za njega. Uživancija mi je da jurim po parkovima sa sinom i suprugom. Tada rado i zagrlim drvo, pretvaram se da umem da sviram klavir, te lupetam akorde i glasno pevam", ovako je jednom prilikom govorila Milena o svom suprugu Ivanu.

"Sve što dosad imam u biografiji dokazuje mi koliko je život čaroban. Gotivno mi je što sam Tadijina mama i Ivanova žena. Moj pogled na svet mi uvek raširi osmeh na licu", poručuje glumica.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:47

Srpska glumica rodila ćerku u 6. deceniji života: Sad otkrila kako je vaspitava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track