SERIJA KOJA JE OSVOJILA SRBIJU DO TE MERE DA SMO IMALI I NAŠU VERZIJU! Porodica Serano 20 godina kasnije ponovo na okupu (FOTO)
Foto: Printscreen/youtube

mnogi pamte

SERIJA KOJA JE OSVOJILA SRBIJU DO TE MERE DA SMO IMALI I NAŠU VERZIJU! Porodica Serano 20 godina kasnije ponovo na okupu (FOTO)

Pop kultura -

Tih 2000-tih španska serija ''Seranovi'' osvojila je Srbiju! Porodično su se, ispred malih ekrana, iščekivale nove avanture najvoljenije španske porodice. Serija je kod nas dostigla toliku popularnost da smo uradili i našu verziju serije pod nazivom ''Sinđelići''. A u Srbiji smo ugostili i glumce koji su igrali mlađe članove porodice, Gilje i Tete.

Danas, 20 godina kasnije, porodica Serano se ponovo okupila, ne zbog snimanja nastavka, nego zbog snimanja spota za pesmu ''Jedan plus jedan jednako sedam'' kantautora Fran Peree, koja je bila i tematska pesma serije. Fran je u seriji igrao Markosa, a mi vam donosimo kako omiljena španska porodica izgleda danas.

Porodica Serano, 20 godina kasnije
Porodica Serano, 20 godina kasnijefoto: Printskrin Instagram

Serija je ugledala svetlost dana u Španiji u aprilu 2003. godine, a donela je priču o dogodovštinama sedmočlane porodice Serano. Jedan od kreotora serije je Aleks Pina, koji je danas poznat i kao kreator mega popularne serije ''Kuća od papira'' (La casa de papel).

Sanja Marković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track