PRISILIO ME JE DA SNIMAM EKSPLICITNE FILMOVE KAD SAM IMALA 20 GODINA: Šok tvrde omiljene GLUMICE ZA ODRASLE! Za sve krivi NJEGA
Foto: Pierre Teyssot / SplashNews.com / Splash / Profimedia

ISKRENO

PRISILIO ME JE DA SNIMAM EKSPLICITNE FILMOVE KAD SAM IMALA 20 GODINA: Šok tvrde omiljene GLUMICE ZA ODRASLE! Za sve krivi NJEGA

Pop kultura -

Bivša glumica filmova za odrasle, Mia Kalifa, u intimnoj ispovesti je prvi put priznala da ju je bivši suprug koristio "kao igračku", te da je on odgovoran za to što se pridružila toj industriji.

30-godišnja Mia Kalifa jedno je od najvećih imena u industriji – uprkos samo 11 snimljenih filmova za tri meseca.

Šokantno - za svoj rad je bila plaćena samo 12.000 dolara.

Otkako je napustila industriju za odrasle, Kalifa se okušala u nizu različitih profesija, uključujući autorku, potkasterku, pa čak i sportsku televizijsku novinarku.

Mia Kalifa
foto: Printscreen/Instagram

Zbog svoje popularnosti stekla je veliki broj pratilaca i koristi svoju platformu da govori o periodu koji je provela u svetu filma za odrasle.

Pojavljujući se u potkastu "Diary of a CEO" Stivena Barleta, Kalifa – koja sada radije koristi svoje pravo ime, Sara Džo Čamoun – iskreno govori o tome kako se prema njoj odnosio njen toksičan bivši suprug.

Udala se, naime, za bivšeg američkog vojnika koji ju je prisilio da se pridruži industriji kada je imala samo 20 godina.

Kalifa je tu svoju vezu opisala kao nešto u šta se "mnoge devojke upuštaju kada su u tinejdžerskim godinama".

Mia Kalifa
foto: Printscreen/Youtube

Bivša 18+ zvezda zatim je otišla toliko daleko da kaže da to i ne smatra vezom jer je na sebe tada gledala kao na "igračku za igru".

“Čak se osećam čudno kada to nazivam vezom, jer dinamika nije bila veza – više je bila dinamika nekoga ko je video igračku kojom se igra”, opisala je Mia.

Govoreći o svom braku u potkastu, Kalifa je otkrila da je pobegla nedugo nakon svog 18. rođendana.

“Nisam imala osećaj sebe, pa sam se vezala za nekoga ko je to bio više nego srećan da zloupotrebi i nekoga ko je to mogao da vidi i vidi nekoga kime je lako manipulisati", dodala je.

Mia Kalifa
foto: Printscreen/Instagram

“Ali u isto vreme bila sam željna da ugodim. Bila je to savršena oluja”, priznaje Kalifa.

Bivša zvezda za odrasle je pre ovog intervjua postala viralna nakon što je raspravljala o muškarcima i onome što očekuju od svojih partnerki u spavaćoj sobi.

U intervjuu s novinarom Stivenom Sakurom za BBC-jev "HARDTalk", ona je rekla: “To utiče na veze, a zavisnost od p**ke je vrlo raširena – stvari koje muškarci vide u videima i očekuju od žena u svojim životima nisu stvarnost. Niko neće izvoditi takve radnje sredom uveče s onima koje voli."

Mia Kalifa
foto: Printscreen/Instagram

U intervjuu Kalifa takođe priznaje da je želela da radi u industriji filmova za odrasle jer je to bila njena "mala prljava tajna".

Ali pre nego što se uopšte snašla, postala je najgledaniji izvođač na popularnom sajtu za samo dva meseca.

Kalifa se takođe našla kao zvezda za odrasle o kojoj se najviše pričalo u svetu - zbog kontroverzi koje je izazvala na Bliskom istoku nakon što se pojavila u filmu za odrasle noseći hidžab.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

00:56

PORNO GLUMICA REKLA SVE TAJNE OVOG POSLA, OVAKO JE ZAPOČELA KARIJERU! Poziva na SAJAM EROTIKE, gde će uživo imati intimne odnose!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track