HVATA SE ZA MEĐUNOŽJE I PLJUJE NA PUBLIKU, A ONI TRAŽE JOŠ: Najpoželjniji italijanski neženja ZGROZIO sve svojim ponašanjem!
Foto: Profimedia

VIDEO

HVATA SE ZA MEĐUNOŽJE I PLJUJE NA PUBLIKU, A ONI TRAŽE JOŠ: Najpoželjniji italijanski neženja ZGROZIO sve svojim ponašanjem!

Pop kultura -

Italijanski bend Maneskin odneo je ubedljivu pobedu 2021. godine na takmičenju za Pesmu Evrovizije, a pevač Damiano David privukao je najviše pažnje.

Numerom “Zitti e buoni” osvojili su Evropu i prikupili armiju fanova koji su još uvek ludi za njima. Basistkinja Viktorija de Anđelis, gitarista Tomas Rađi, bubnjar Itan Torkio i Damiano David uživaju u svetskoj slavi već tri godine, a njihova popularnost raste iz dana u dan.

Sa popularnošću pevača došla je i velika medijska pažnja, pa su tako svaki njegov korak i izjava analizirani na društvenim mrežama i na portalima.

Pevač je nekoliko puta iznenadio publiku kontroverznim fotografijama na društvenim mrežama i pričom o raskidu, a video koji je postao popularan na Tviteru sa jednog nastupa naročito je iznenadio ljude.

Naime, na snimku Damiano se hvata za međunožje i pljuje na publiku.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:31

Baja Mali Knindža koncert na Tašu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track