LJUBAVNA PRIČA BLAŽA I MILENE ĐUKANOVIĆ: Ko je tajanstvena lepotica koja je osvojila MILOVOG JEDINCA? Nosila venčanicu od 7.000 €
Foto: EPA/Boris Pejović

NEDAVNO PROSLAVILI SINU ROĐENDAN

LJUBAVNA PRIČA BLAŽA I MILENE ĐUKANOVIĆ: Ko je tajanstvena lepotica koja je osvojila MILOVOG JEDINCA? Nosila venčanicu od 7.000 €

Pop kultura -

Iako je o gala svadbi Blaža i Milene Đukanović naširoko pisano svojevremeno, lepu suprugu Milovog sina jedinca nemamo prilike da često vidimo u javnosti.

Lidija i Milo Đukanović, koji je decenijama bio na vlasti u Crnoj Gori, imaju sina jedinca Blaža Đukanovića.

Uz njegovu perelepu sestričinu Eminu, on je možda najpoznatiji član porodice Đukanović iz mlađe generacije.

Milo Đukanović, Splendid, Proslava Rođendana
foto: Kurir

Blažo ima dvoje dece, tako da i Lidija i Milo imaju dvoje unučadi. Zanimljivo je da je jedan unuk dobio ime po dedi, a da je drugi baš nedavno proslavio prvi rođendan, na kome je jedan od gostiju bio Zdravko Čolić

Tako da su bivši predsednik Crne Gore i njegov unuk zapravo imenjaci i prezimenjaci.

Blažo Đukanović, Milena Popović
foto: Printscreen Facebook

Za Blaža Đukanovića su mediji pisali da je veliki zavodnik i ljubimac žena, ali i on je već neko vreme zauzet pošto je stao na ludi kamen sa lepom Milenom Đukanović (Popović) 2019. godine.

Milena je osoba koju nemamo prilike da često viđamo u javnosti, zbog čega vuče veo misterije za sobom.

Pošto se o njoj ne zna mnogo, ona je zato velika enigma za mnoge.

Poznato je da je rođena u Podgorici, kao i da je njen tata svojevremeno radio u Poreskoj upravi u Crnoj Gori. Mediji iz ove zemlje su pisali da je poreklom iz srpske Zete.

Po medijima su se mogle videti informacije da se Blažo i ona poznaju duži period, ali da su u vezu uplovili znatno kasnije.

- Verovatno se poznaju dugo, kao i u svakoj maloj sredini, ali mislim da su u vezi tek nešto više od godinu dana i da je tu presudnu ulogu odigrala njena sestra Milica - ispričao je svojevremeno izvor iz Podgorice za medije.

Blažo Đukanović, Milena Popović
foto: Printscreen Facebook

Bajkovita i skupocena svadba na Svetom Stefanu

Blažo i Milena su se venčali 2019. godine na "svadbi decenije" u Crnoj Gori, kako su ondašnji mediji nazvali ovo venčanje.

Luksuzna proslava se odigrala na Svetom Stefanu, na istom mestu gde su venčali Novak i Jelena Đoković.

I ova svadba se još prepričava.

Blažo Đukanović, Milena Popović
foto: Printscreen Facebook

Zanosna Milena je tada imala venčanica čuvene kreatorke Vere Vang, od čak 7.000 evra.

Na gala venčanju su nastupile velike regionalne zvezde - Aco Pejović, Halid Muslimović, kao i Milica Pavlović i Aleksandra Prijović.

Šuškalo se da Prijovićeva nije želela da uzme honorar. No, po natpisima u štampi je to nadoknadila bakšišem, koji je navodno iznosio vrtoglavoh 30.000 evra.

Blažo Đukanović, Milena Đukanović
foto: Printscreen Facebook

U drugoj polovini 2020. godine Blažo i MIlena su dobili sina Mila, koji je kršten u Vaseljenskoj (carigradskoj) patrijaršiji. Malo manje od dve godine kasnije, Milo i Lidija su postali po drugi put baka i deka, kada je Milena na svet donela još jednog dečaka.

(Kurir.rs/ Glossy)

Bonus video:

01:21

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović i prva dama Milena Milatović priredili su prijem povodom 13. jula – Dana državnosti Crne Gore

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track