OGLASILA SE UDOVICA LEGENDARNOG TONIJA BENETA: Podelila dirljive detalje iz njihovog života, a pevač je obožavao da jede OVO!
Foto: Profimedia

predivno

OGLASILA SE UDOVICA LEGENDARNOG TONIJA BENETA: Podelila dirljive detalje iz njihovog života, a pevač je obožavao da jede OVO!

Pop kultura -

Udovica legendarnog Tonija Beneta koji je preminuo 21. jula u Njujorku, u 97. godini, govorila je o svom slavnom mužu.

Izdvojila je jednu njegovu fotografiju kao omiljenu. Prisetila se zajedničkih uspomena. I poručila da je on imao veliko srce i divnu dušu.

"Ovo je jedna od mojih najdražih Tonijevih fotografija snimljenih tokom našeg medenog meseca 2007. u Villi San Michele u Firenci. Toni je naravno voleo da odlazi u svoju domovinu, a mi smo godinama provodili mnoga leta u Italiji i uvek su bili posebni trenuci dok smo bili zajedno, samo nas dvoje", rekla je Suzan Benedito za People pokazavši fotografiju na kojoj Toni Benet sedi i gleda u prozor.

Toni Benet
foto: Profimedia

"Toni bi ceo dan slikao, a onda bismo jeli testeninu, koja mu je bila najdraži obrok. Sviđa mi se kako je ova fotografija uhvatila njegovo promišljeno držanje... Svi znaju da je Toni imao srca, ali je takođe bio divna duša.

"Benedeto, njegovo porodično prezime, koje sam uzela kao svoje kad smo se venčali, znači "blagosloveni", a ja sam sigurno bila blagoslovlna što sam imala Tonija u svom životu", poručila je.

Suzan se sa sinom Tonija Beneta, Denijem Benetom, zahvalila svima koji su pokazali koliko vole čuvenog pevača i njegovu zaostavštinu, nakon vesti da je on umro.

Suzan i Toni Benet upoznali su se kasnih osamdesetih na njegovom koncertu, venčali su se 2007. godine.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

02:01

GLUMAC NA SNIMANJU POKUŠAO DA JE SKINE, BRANILA SE DO KRVI! Emotivna ispovest Radmile Živković o sećanju koje se NE ZABORAVLJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track