INTIMNA SCENA U OPENHAJMERU ZAPALILA MREŽE: Kilijan Marfi dodatno POTPALIO VATRU, a pomenuo i dve decenije mlađu koleginicu
Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

ovo se čekalo

INTIMNA SCENA U OPENHAJMERU ZAPALILA MREŽE: Kilijan Marfi dodatno POTPALIO VATRU, a pomenuo i dve decenije mlađu koleginicu

Pop kultura -

Legendarni glumac Kilijan Marfi, ponovo je u centru pažnje nakon premijere blokbastera "Openhajmer" Kristofera Nolana. On u pomenutom ostvarenju tumači glavnu ulogu, kontorverznog naučnika, tvorca atomske bombe, koja je bačena na Hirošimu i Nagasaki u Drugom svetskom ratu.

Openhajmer
foto: Taramount film

U pomenutom ostvarenju Marfi ima intime scene sa Florens Pju, koja u ovom ostvarenju igra njegovu ljubavnicu. Nakon pogledanog filma i rekacije gledalaca u Indiji, novinari su upitali glumca kako komentariše scene sa koleginicom, a on je svojom izjavom zapalio društvene mreže i medije.

- Te scene su napisane namerno. Nolan je znao da će te scene dati filmu ocenu koju je dobio. I mislim da je to- videćete, je*eno moćno. I nisu te scene bez razloga. Savršene su. A Florens je jednostavno neverovatna - rekao je Kilijan Marfi (47) o saradnji sa 20 godina mlađom glumicom koja glumi njegovu ljubavnicu Džin Tatlok i dodao:

- Mislim da je fenomenalna. Ona se ističe i na ekranu je zapanjujuća. Uticaj koji ona ima u "Openhajmeru" imajući u vidu veličinu uloge, prilično je razarajući.

Drastične promene u izgledu

Kilijan Marfi je nakon što je dobio ulogu Openhajmera doživeo veliku transformaciju izgleda. Glumac je izgubio dosta kilograma, ali mu to ne smeta, jer sve radi zbog uloge.

Openhajmer
foto: Taramount film

- Volim da glumim svojim telom. Openhajmer je imao veoma izražen fizički izgled i siluetu, koju sam želeo da dočaram. Morao sam da dosta da smršam, a radili smo na kostimu i krojenju. Bio je vrlo mršav, gotovo premršav, preživljavao je na martiniju i cigaretama - otkrio je glumac.

A onda je napomenuo da nikome ne savetuje svoju dijetu.

- Postajete pomalo konkurentni sami sebi, što nije zdravo - rekao je za The Guardian ranije ovog meseca.

Po istinitim događajima

Kontroverzni naučnik Robert Openhajmer, po čijem životu je rađen film, bio je u vezi sa Džin pre i tokom braka sa Ketrin Kiti Openhajmer koju igra Emili Blant. Tokom Drugog svetskog rata bio je na čelu istraživačkog rada za proizvodnju atomske bombe u Los Alamosu.

Openhajmer
foto: Taramount film

Glumačku podelu čine izuzetna imena, a zanimljiva je činjenica da niko od umetnika nije znao koju ulogu će dobiti kada je išao na kasting.

Obara rekorde

Openhajmer, Barbi
foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia, Blitz Film, Promo

Film "Openhajmer" je tokom premijernog vikenda u Americi zaradio 77 miliona dolara, dok je "Barbi" Grete Gervig zaradio 155 miliona dolara i time oborio rekord. Ova dva naslova prikazuju se u isto vreme u SAD, a neki to nazivaju fenomenom Barbihajmer.

(Kurir.rs / BlicŽena)

Bonus video:

02:31

GOTOV FILM O RASTI, POZNAT DATUM IZLASKA! Reper otkrio: Deca su mi glavni sud kada nešto treba da prođe, oni nemaju predrasude!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track