PORAZ ZA PORAZOM: Novi hladni tuš za princa Harija! Zvanično izgubio i POSLEDNJU BITKU protiv tabloida i kraljevske porodice
Foto: Paul Edwards / News Licensing / Profimedia

SVE IDE NIZBRDO

PORAZ ZA PORAZOM: Novi hladni tuš za princa Harija! Zvanično izgubio i POSLEDNJU BITKU protiv tabloida i kraljevske porodice

Pop kultura -

Optužbe princa Harija o hakovanju telefona protiv britanskog izdavača "Daily Mirorr" odbačene su u četvrtak.

Sudija je nedvosmisleno odbacio tvrdnju vojvode od Saseksa da je postojao "tajni sporazum" između Bakingemske palate i lista, nazvavši navodni dogovor potpuno neverovatnim, izveštava Daily Mail.

princ Hari
foto: Lafargue Raphael/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

U presudi koja je izazvala veliku pažnju javnosti, sudija je jasno stavio do znanja da Harijev slučaj "nije ni približno dostigao prag uverljivosti potrebnom za potkrepljivanje takvih ozbiljnih tvrdnji".

Kako je preneo The Sun, izdavač je proslavio sudsku presudu kao "značajnu pobedu", ističući da je konačna odluka suda potvrdila njihovu doslednu tvrdnju o nevinosti u celom slučaju.

princ Hari
foto: Mario Pietrangeli / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovo je poslednje poglavlje u dugotrajnom pravnom obračunu između princa Harija i britanskih medija. Podsetimo, vojvoda od Saseksa pokrenuo je tužbu protiv nekoliko tabloida tvrdeći kršenje privatnosti i hakovanje njegovog telefona.

Međutim, uprkos medijskoj senzaciji koja je pratila tužbu, sudski postupak završio se u korist izdavača, a prinčeve tvrdnje o "tajnom sporazumu" odbačene su kao neosnovane.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track