SRPSKE GLUMICE OTIŠLE NA MEDENI MESEC: Nakon bajkovitih svadbi odlučile da se odmore, a evo gde su otputovale sa muževima (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

znaju da uživaju

SRPSKE GLUMICE OTIŠLE NA MEDENI MESEC: Nakon bajkovitih svadbi odlučile da se odmore, a evo gde su otputovale sa muževima (FOTO)

Pop kultura -

Ovog leta nekoliko poznatih mladih parova stalo je na ludi kamen, a sad je dišlo vreme za medeni mesec. U proteklih meseci pred matičara su stale naše glumice Miona Marković i Anđela Jovanović.

Nakon grandioznih svadbi, kao iz bajke, naše glumice otišle su na zasluženi odmor sa svojim bračnim partnerima.

Doduše, neki koriste vreme da spoje lepo i korisno, rad i uživanje, a neki samo uživaju...

Miona Marković i David Alić

Lepa glumica Miona Marković nedavno se udala za svog izabranika, reditelja Davida Alića, na prelepoj ceremoniji u Poganovu kraj Pirota. Par je ispoštovao srpske običaje i tradiciju, a nakon toga su rešili da odmore na medenom mesecu.

Za njih je Italija jako važna, jer su se i verili upravo na jezeru Komo, a sada su birali jug Italije. Magični Alberobelo, kao i prelepa mesta, poput Monopolija, koja je par posetio u Apuliji garantuju da su uživali u svom medenom mesecu.

Miona Marković
foto: Instagram Printscreen

Miona je podelila brojne fotografije s putovanja, a ne krije koliko se lepo provodi i uživa u ljubavi sa suprugom...

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš

Nakon bajkovitog boho venčanja na jednom salašu, u krugu porodice i prijatelja, par je odlučio da medeni mesec provede na Jadranu. Anđela i Mihail odlučili su se za luksuzno letovanje u Crnoj Gori, u Portonovom.

Anđela Jovanović, Mihail Dudaš
foto: Instagram/naslovnestrane365

Ipak, za vreme odmora, nisu se izdvojili od sveta, kako se očekivalo, već rado provode vreme sa porodicom i prijateljima, o čemu svedoče i fotografije koje dele na društvenim mrežama.

Anđela Jovanović, Mihail Dudaš
foto: Instagram Printscreen

Nedavno je podelila fotografije sa večere koju je pripremila njena koleginica Tamara Krcunović, a na kojoj je prisustvovala i Anđelina majka, glumica Branka Pujić.

1 / 4 Foto: Printscreen

Nema sumnje da novopečeni mladenci uživaju jedno u drugom, hrani, moru...

(Kurir.rs/Glossy)

Bonus video:

00:15

Anđela Jovanović posle glamurozne svadbe napravila žurku na bazenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja