SLAVNI SRPSKI ZET KOJI JE OŽENJEN NAŠOM DOKTORKOM OPROSTIO SE OD SLAVNOG KOLEGE: Godinama glumili zajedno, ovako mu je odao poštu
Foto: Laura Cavanaugh / ddp USA / Profimedia

POSLEDNJE ZBOGOM

SLAVNI SRPSKI ZET KOJI JE OŽENJEN NAŠOM DOKTORKOM OPROSTIO SE OD SLAVNOG KOLEGE: Godinama glumili zajedno, ovako mu je odao poštu

Pop kultura -

Glumci iz serije "NCIS" javno su se oprostili od slavnog kolege Dejvida Makaluma, koji je preminuo pre dva dana u 90. godini. Napisali su dirljive reči na društvenim mrežama, a među tim porukama je i oglašavanje Majkla Vederlija, čuvenog srpskog zeta, koji je sa škotskim glumcem godinama delio kadar u pomenutoj televizijskoj priči.

Glumac Dejvid Makalum godinama je igrao dr Donalda Dakija Malarda u CBS seriji "NCIS", a Majkl Vederli je u ovoj hit TV priči igrao u 13 sezona (serija se emituje od 2003. i do sada je imala 20 sezona).

Majkl Vederli, koji je u braku sa doktorkom srpskog porekla Bojanom Janković, objavio je na Tviteru sliku Makaluma iz filma "The Great Escape" (1963) gde je škotski glumac igrao uz Stiva Mekvina.

Dejvid Makalum
foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

"Za Makaluma. Dejvid Makalum je svaki momenat bio važan, i u životu i na snimanju. Nazdravimo i slavimo ovog duhovitog, fantastičnog i autentičnog čoveka", napisao je Majkl Vederli na Tviteru pa dodao: "Imam samo tri autograma. Koneri, Toni Benet i Makalum. Osećao sam se isto kao Stiv Mekvin na ovoj slici iz "The Great Escape". "Vau, to je Dejvid Makalum!". Niko nije bio bolji od njega, imali smo sreće što nam je doveo Dakija. Pošaljimo svu ljubav ovog sveta njegovoj predivnoj porodici. Počivaj u miru, Dejvide".

Oglasili su se i ostali glumci iz "NCIS", pa je Vilmer Valderama, koji se seriji pridružio u 14. sezoni, napisao: "Dejvide, bila je neizmerna čast deliti kadar sa tobom. Tvoju profesionalnost i sposobnost da bez napora vodiš svakoga od nas na putovanje kroz svoju umetnost, pamtićemo zauvek. nedostajaćeš, prijatelju".

Glumica Emili Vikeršom je napsiala: "Bilo mi je zadovoljstvo da radim sa Dejvidom dugi niz godina i on je bio najveći profesionalac i prava legenda. Nedostajaćeš mi, Dejvide". Uputila je ljubav njegovoj porodici.

Dejvid Makalum
foto: Printscreen Instagram

Na fotografiji koju je objavila nalazi se i glumac Mark Harmon. Šerovala je zatim i fotografiju Makaluma sa ogromnim srcem.

Od Dejvida Makaluma oprostila se i Katrina Lo, koja je kratko glumila u "NCIS", kao i Brajan Dicen koji je glumio patologa pored Makalume.

Dicen je napisao da je Makalum bio sjajan mentor, kolega, pisac, prijatelj. Istakao je da ih je spajalo duboko prijateljstvo, ljubav prema poslu i da je bilo uživanje sarađivati sa njim. Pohvalio je Dejvidov ironičan smisao za humor i velikodušnost u deljenju saveta. "Voleo sam da ga nazovem nakon emitovanja serije pa da pričamo o scenama, iako se on sve ređe pojavljivao na snimanju", naglasio je.

Napomenuo je i da je Dejvid Makalum uvek bio spreman za avanturu. "Hvala, Dejvide. Volim te, prijatelju. Nedostajaćeš mi".

Počast čuvenom glumcu odao je i slavni Vilijam Šetner. "Saučešće porodici Dejvida Makalume", poručio je sa Tvitera.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track