PRVO POJAVLJIVANJE SPEJSIJA NAKON OGROMNOG SKANDALA: Glumac koji je bio optužen za ZLOSTAVLJANJE, sada dočekan OVACIJAMA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

prvi put nakon optužbi

PRVO POJAVLJIVANJE SPEJSIJA NAKON OGROMNOG SKANDALA: Glumac koji je bio optužen za ZLOSTAVLJANJE, sada dočekan OVACIJAMA (VIDEO)

Pop kultura -

Kevin Spejsi dobio je gomilu ovacija tokom predavanja o kulturi otkazivanja na Univerzitetu u Oxfordu.

Prema Deadlineu, ovo je bilo njegovo prvo pojavljivanje na bini otkako je ranije ove godine oslobođen optužbi za seksualno napastovanje, a Spejsi je tom prilikom izveo petominutnu scenu iz "Timona Atenjanina" Vilijama Šekspira.

U sklopu predavanja održanog u spomen na filozofa Sir Rodžera Skratona, predstavio ga je pisac i zagovornik slobode govora, Daglas Murej, koji je izneo mišljenje o tome šta nas šekspir može naučiti o kulturi otkazivanja.

Spejsijev strastveni nastup, ispraćen je ovacijama i aplauzom koji je trajao više od 40 sekundi. Ema Veb, koja je bila u publici tokom Spejsijevog performansa, opisala je njegov nastup kao "fenomenalan".

Prijem je usledio nekoliko dana nakon što je londonski bioskop Princ Čarls odustao od ponude da ugosti premijeru Spejsijevog novog filma, velškog trilera "Control", nakon što je otkrio da ima "glasovnu ulogu" u filmu. Spejsi, koji je oslobođen optužbi za seksualni napad na četiri muškarca između 2004. i 2013., hitno je prebačen u bolnicu ranije ovog meseca nakon što je navodno pretrpeo određene zdravstvene tegobe tokom filmskog festivala.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja