U 4. MESECU TRUDNOĆE PRIMILA JE POZIV KOJI JOJ JE SUDBINSKI PROMENIO ŽIVOT: "Ispustila sam telefon i PALA NA KOLENA"
Foto: Profimedia

TRAGEDIJA

U 4. MESECU TRUDNOĆE PRIMILA JE POZIV KOJI JOJ JE SUDBINSKI PROMENIO ŽIVOT: "Ispustila sam telefon i PALA NA KOLENA"

Pop kultura -

Glumica Nataša Mekelon (51) javnosti je poznata po ulozi u seriji 'Californification' sa kojom je stekla svetsku slavu, a mnogi se i danas sećaju tragedije koja joj je obeležila život, piše Stil.

Naime, Mekelon se 1998. udala za plastičnog hirurga Martina Hirigojena Kelija, s kojim je bila u vezi od 16 godine. Živeli su idiličnim životom u Londonu, a nakon rođenja sinova Teodora (23) i Otisa (20), očekivali su i rođenje trećeg sina.

Nataša Mekelon
foto: Profimedia

Međutim, ona je u četvrtom mesecu trudnoće primila poziv koji ju je slomio. Njen prijatelj tada joj je javio da je njen 41-godišnji suprug iznenada preminuo zbog problema sa srcem. Premda je hitno prevezen u bolnicu, nije mu bilo spasa.

"Uradila sam ono što obično viđamo u filmovima. Ispustila sam mobilni i pala na kolena', rekla je tada.

Kako se kasnije saznalo, Hirigojen je patio od nedijagnostikovane kardiomiopatije, odnosno bolesti srčanog mišića. Pet meseci nakon tragedije, rodila je sina Reksa, a upravo je njegovo rođenje porodici dalo nadu za nastavak dalje.

Nataša Mekelon
foto: Profimedia

Nakon gubitka voljenog supruga, Nataša je započela s pisanjem pisama kojima je pokojnog supruga obaveštavala o svakodnevici i porodičnom životu. Istu naviku usvojili su i njihovi sinovi, koji su se tako lakše nosili s gubitkom voljenog oca. Ova pisma je kasnije oblikovala u svoju knjigu 'After You: Letters of Love, and Loss, to a Husband and Father'.

Podsetimo, glumica je prošle godine bila u fokusu javnosti zbog uloge u petoj sezoni popularne serije 'The Crown', gde je igrala blisku prijateljicu pokojnog princa Filipa, Peni Knečbul (69).

(Kurir.rs/Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track