MODEL ONLY FANS-A OBRUŠILA SE NA RODITELJE KEJT MIDLTON: "Pogledajte šta ste me NATERALI da uradim, a ja sam vama verovala"! FOTO
Foto: WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

SMATRA DA SU ONI KRIVI ZA SVE

MODEL ONLY FANS-A OBRUŠILA SE NA RODITELJE KEJT MIDLTON: "Pogledajte šta ste me NATERALI da uradim, a ja sam vama verovala"! FOTO

Pop kultura -

Nema mira u engleskoj provinciji, u selu Kerol i Majkla Midltona, roditelja princeze od Velsa i buduće britanske kraljice-supruge Kejt. Oni su, drugi put u mesec dana, meta neprijatne kampanje, napada plakatima na kojima ih prozivaju zbog propasti njihovog posla, firme "Party Pieces" i ugrožavanja egzistencije dobavljača, saradnika i zaposlenika. Ko je autor i ko je lepio plakate, nije poznato.

Zlobne poruke na plakatima prvi put su, početkom oktobra, osvanule na zidovima, ogradama i stubovima ulične rasvete u mestu Baklberi i u susednim selima. Inače, i njihov sin Džejms i ćerka Pipa sa svojim porodicama žive u blizini, a roditelje često posećuje i Kejt sa suprugom, princom Vilijamom i decom.

Pipa Midlton, Džejms Metjuz
foto: EPA

"Party Pieces", firma koja je osiguravala sve potrebno za organizaciju zabava, dugo je uspešno poslovala i osiguravala komforan život porodici, te vrhunsko školovanje njihovoj deci.

Kerol i Majkl pokušali su sve da spasu posao čijoj je propasti najviše doprinela pandemija Kovida-19 zbog kog su zabave i eventi od kojih su zarađivali praktički nestali, a nakon toga usledila je i ekonomska kriza. Škotski biznismen Džejms Sinkler kupio je firmu za 180.000 funti, ali je nije uspeo spasiti. Nakon proglašenja bankrota u junu, ostao je dug od 2,5 miliona funti. Mnogi smatraju da bi 68-godišnja Kerol i 74-godišnji Majkl sve to trebali podmiriti iz svog džepa.

Kerol Midlton
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

- Oni su učinili sve što je bilo u njihovoj moći i takvo zlostavljanje zaista ne zaslužuju - govorili su za medije lokalni stanovnici kada su se pojavili prvi plakati.

Nova kampanja kojom se blate Midltonovi krenula je ponovo ove nedelje, a ovaj put su to plakati na kojima izvesna Moli Breš tvrdi kako su Kejtini roditelji razlog zbog kog je postala model OnlyFans-a. Njene reči se mogu protumačiti na razne načine, no u suštini, Moli želi reći da su je gurnuli u pornografiju nakon što je firma za koju je radila propala.

Ne baš profesionalno izrađeni plakati polepljeni su na raznim lokacijama po Baklberiju, a jedan je i na znaku za farmu Pipe Midlton.

Na njima je Moli u ružičastom brushalteru, uz reči "50 posto popusta" i haštag #costoflivingcrisis.

"Evo u šta sam se pretvorila", piše ispod fotografije, "Dobila sam otkaz jer Party Pieces nisu platili svojim poverenicima".

Govoreći za The Sun, 23-godišnja Moli nije želela reći gde je radila "kancelarijski posao" i negirala je da su plakati samo neka vrsta marketinške taktike kojom želi privući pažnju i povećati broj pratioca na društvenim mrežama i pretplatnika na svom profilu na OnlyFansu.

Rekla je kako je na tom sajtu za odrasle otvorila profil u januaru ove godine, da bi zaradila koju funtu uz platu. No, nakon što je u aprilu otpuštena to joj je postao jedini izvor prihoda. Iako nije objasnila vezu s Party Pieces, izjavila je kako joj je rečeno da je otkaz posledica problema s tom firmom.

Moli je naljutila mnoge Britance, društvene mreže prepune su negativnih komentara, ali broj njenih pratilaca na Instagramu, iz sata u sat raste. Tako je verovatno i na OnlyFansu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track