KEJT PROSTO ZADRHTI KADA ČUJE IME MEGAN MARKL Princeza je nikad nije prihvatila, zbog ovoga se smatra da joj je PRVA OKRENULA LEĐA
Foto: EPA/Tolga Akmen

problematičan odnos

KEJT PROSTO ZADRHTI KADA ČUJE IME MEGAN MARKL Princeza je nikad nije prihvatila, zbog ovoga se smatra da joj je PRVA OKRENULA LEĐA

Pop kultura -

Kejt Midlton kao od šale zadrhti kad čuje da se spomene ime Megan Markl, tvrdi nova knjiga. Kako donosi Page Six, princeza od Velsa u poslednjem delu kontroverznog novinara Omida Skobija o kraljevskoj porodici - "Endgame", opisana je i kao hladna osoba. Pisac takođe tvrdi da između Kejt i Megan od kraja 2019. nije bilo gotovo nikakve komunikacije, osim nekoliko kratkih ljubaznosti. To znači da nisu razgovarale čak ni pre nego što su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa zvanično napustili Britaniju 2020. u dramatičnom razlazu "Megzit".

Megan Markl
foto: Bruce Adams / dmg media / Profimedia

Ako princ Hari i njegova supruga žele da se pomire s kraljevskom porodicom, onda ova knjiga sigurno neće pomoći, rekao je izvor iz palate za Page Six, dodajući: "Hari i Megan trebalo bi proći pravu turneju pomirenja". Skobi tvrdi da za Midlton (41), međutim, nema povratka nakon prekida njene veze s Harijem i Markl.

Kejt Midlton
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

"Bila je bliska s Harijem i uvek će se rado osvrtati na te trenutke... i odnos koji je imao s njihovom decom... ali za nju nema šanse da bi im ikada više mogla verovati nakon svih njihovih intervjua", tvrdi u knjizi izvor dobro upoznat s odnosima u kraljevskoj porodici. Dugo se smatralo da je Skobi saveznik Saseksovih i otkriva kako ga je Markl iz vedra neba nazvala na mobilni kada je doživeo maltretiranje na internetu 2019. U jednom se pak poglavlju bavi procesom "stvaranja" princeze i čak navodi da je Midlton imala časove govora u pokušaju da postane što sličnija pokojnoj kraljici Elizabeti.

Kraljica Elizabeta
foto: Shutterstock

"Kejt je naučila šta je najvažnije za opstanak u sistemu: nestati u svojoj ulozi, ne odajući ništa i dopustiti sebi da utemeljujete ono što javnost vidi u vama. A uz te lekcije govora, princeza od Velsa čak pomalo zvuči poput pokojne vladarke: uglađeno, kraljevski i primereno distancirano", navodi autor.

Kejt Midlton
foto: John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Skobi dodaje i da su se Midlton i Markl mogle povezati kao autsajderi u palati, no umesto toga Midlton nije učinila ništa da podrži zvezdu serije "Suits" kada se pridružila kraljevskoj porodici.

Megan Markl, Kejt Midlton, Princ Hari, Princ Vilijam
foto: EPA/Neil Hall, EPA / Andy Rain, AP /Matt Dunham

Još uvek postoji žestoka rasprava o tome ko je koga rasplakao zbog haljine princeze Šarlote koju je ona trebala da nosit kao deveruša za venčanje Harija i Markl 2018. Izveštaji u Velikoj Britaniji govore da je Markl rasplakala Midlton, Markl je zatim rekla Opri Vinfri da je bilo obrnuto. Kako stoji u knjizi, Midlton može biti hladna ako joj se neko ne sviđa i nikada joj Markl nije bila baš posebno draga.

Kamila Parker Bouls, Megan Markl, Kejt Midlton, princ Hari
foto: Utrecht Robin/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

"Provela je više vremena pričajući o Megan nego razgovarajući s njom", citira autor jedan neimenovani izvor. "Endgame" izlazi u utorak, ali izvori koji poznaju Saseksove želeli su da naglase da oni nemaju nikakve veze s knjigom koja je Skobijev nastavak na njegovu knjigu "Finding Freedom" o njihovom odlasku iz kraljevskog života i "Megzit".

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/T.B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track