"MRZIM OVU ULOGU, ALI IMAM PUNO DECE I TREBA MI NOVAC": U 50. godini dobio prvo dete, sad ih ima PETORO i to sa različitim ženama
Foto: Profimedia

mrzi ga da snima

"MRZIM OVU ULOGU, ALI IMAM PUNO DECE I TREBA MI NOVAC": U 50. godini dobio prvo dete, sad ih ima PETORO i to sa različitim ženama

Pop kultura -

Glumac Hju Grant (63) nedavno se pojavio u javnosti na svetskoj premijeri dečjeg mjuzikla 'Vonka' u Londonu. Komad je snimljen prema knjizi 'Čarli i fabrika čokolade' Roalda Dala, a tim povodom na crvenom tepihu okupila se ekipa sa seta.

Glavnu ulogu igrao je Timoti Šalame (27), koji je bio Vonka, a Hju je igrao okrutnog čovečuljka Umpa Lumpu visokog samo pola metra. Zato je reditelj Pol King koristio specijalnu tehnologiju za snimanje pokreta. On je smanjio Grantovo telo, a glumac je iskreno rekao da je ovo snimanje za njega bilo 'apsolutno užasno iskustvo'.

Hju Grant
foto: Profimedia

- Nisam mogao više da mrzim celu stvar. Glavna kamera je bila kao kruna od trnja, veoma neprijatna. Napravio sam veliku galamu oko toga. Zaista sam mrzeo to snimanje. I iskreno, sve što sam radio sa svojim telom bilo je strašno i sve je to zamenila animacija - objasnio je glumac. Osim toga, rekao je da nema ništa protiv Vonke i režisera Kinga, pa je otkrio u čemu je pravi problem:

- Već me pomalo mrzi da snimam filmove, ali pošto imam mnogo dece, treba mi novac i moram da radim - rekao je glumac, koji je prvo dete dobio u 50. godini, a u narednih osam ukupno petoro dece sa dve žene.

Hju Grant
foto: profimedia

Hju je osvojio TV producenticu Anu Elisabet Eberštajn 2012. godine, a sudbonosno 'da' rekli su 2018. Dobili su troje dece, a glumac je sa Tinglan Hong dobio sina i ćerku. Zanimljivo je da je samo tri meseca nakon što je dobio dete sa Anom, dobio i dete sa Tinglanom. To je značilo da su Tinglan i Ana bile trudne u isto vreme, u razmaku od samo nekoliko meseci.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

00:55

LAUŠEVIĆ JE URADIO NEŠTO ŠTO MI JE SMETALO, A ZBOG TOGA SAM TO ŠTO JESAM! Jami o tome kako joj je glumac obeležio karijeru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track