MUŽ VODITELJKE JUTARNJEG PROGRAMA SE BORI ZA ŽIVOT: Doživeo srčani udar, u kritičnom stanju je, a porodica se "MOLI ZA ČUDO"
Foto: YouTube/Good Morning Britain

teško je bolestan

MUŽ VODITELJKE JUTARNJEG PROGRAMA SE BORI ZA ŽIVOT: Doživeo srčani udar, u kritičnom stanju je, a porodica se "MOLI ZA ČUDO"

Pop kultura -

Suprug voditeljke Kejt Geravej, Derek Drejper, bori se za život nakon što je doživeo srčani udar. Derek (56) je imao brojne zdravstvene probleme nakon što je oboleo od koronavirusa 2020. i sada je u kritičnom stanju nakon što mu se stanje ozbiljno pogoršalo prošlog ponedeljka.

Voditeljka popularne emisije "Dobro jutro, Britanijo" Kejt (56) navodno ne napušta mesto pored njegovog kreveta, i otkazala je sve radne obaveze dok se čitava porodica "moli za čudo".

Kejt Geravej
foto: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Bilo je to iznenada i šok, jer mu je bilo tako dobro i bio je odličnog raspoloženja, radujući se Božiću kod kuće sa porodicom. Ovaj korak unazad je bio veliki udarac za njegovu porodicu i sve ljude koji brinu o njemu. Kejt je uz njega 24 sata dnevno i želi da pobedi u ovoj poslednjoj bitci za svoj život. Derek se toliko puta borio i uvek, uprkos svim izgledima, izlazio kao pobednik - rekao je izvor blizak voditeljki za "San".

Derek je više puta smeštan u bolnicu nakon što se teško razboleo od korona virusa na samom početku pandemije u martu 2020. godine. Uprkos naporima lekara, oporavak je trajao dugo i bio vrlo neizvestan, a suprug voditeljke ima trajno oštećenje organa.

Kejt Geravej
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Lekari su ga stavili u medicinski izazvanu komu i postao je najduže oboleli od korona virusa u Velikoj Britaniji nakon što je proveo 13 meseci u bolnici, razdvojen od Kejt i njihovo dvoje dece - Darsi (16) i Bilija (13).

Međutim, nekoliko puta je ponovo primljen sa brojnim zdravstvenim problemima, uključujući otkazivanje bubrega, upalu mozga i oštećenje jetre.

(Kurir.rs/MONDO/A.G.)

Bonus video:

01:27

ZBOG RATA, SZO STREPI ZA GLOBALNO ZDRAVLJE: Ne pomažu antibiotici! Milićević: Žele spasiti što više života, a bakterije to koriste

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track