OKUPILA SE ČETVORKA IZ JEDNOG OD OMILJENIH TINEJDŽERSKIH FILMOVA: Evo koliko su se promenile 18 godina kasnije (FOTO)
Foto: Sunset Box / Allpix Press / Profimedia

NEKAD I SAD

OKUPILA SE ČETVORKA IZ JEDNOG OD OMILJENIH TINEJDŽERSKIH FILMOVA: Evo koliko su se promenile 18 godina kasnije (FOTO)

Pop kultura -

Tinejdž komedija "Sestre po farmerkama" (The Sisterhood of the Traveling Pants) bila je veliki hit kada je objavljena 2005. godine.

Glavne uloge u filmu igrale su Aleksis Bledel, Amber Temblin, Amerika Ferera i Blejk Lajvli, koje su se sada ponovo okupile nakon 18 godina.

Razlog okupljanja bila je posebna projekcija filma "Barbi" u Njujorku, a Aleksis, Amber i Blejk došle su da podrže Ameriku, koja glumi u jednom od najvećih filmskih hitova 2023.

Farmerice su za ovu priliku zamenile elegantnim i primerenim roze izdanjima, pa su zagrljene i nasmejane pozirale fotografijama, a našle su i vremena i za nekoliko selfija, koje su podelile na društvenim mrežama.

Fotografije četvorke iz hit filma izazvale su oduševljenje među nostalgičnim fanovima, a mnogi su komentarisali kako su se veoma malo promenile otkako su glumile zajedno.

"Amerika Ferera, Amber Temblin, Aleksis Bledel - to su tri žene koje sam upoznala kada sam imala 16 godina i od tada imam sreću da ih zovem svojim prijateljicama i mentorkama", rekla je jednom prilikom Lajvli.

Sve četiri su u ostvarile i brojne druge nezaboravne uloge. Blejk se kasnije proslavila u seriji "Tračara" , u kojoj je glumila Serenu van der Vudsen, Amerika je odigrala naslovnu ulogu u seriji "Ružna Beti", Aleksis je najpoznatija po ulozi u "Gilmorovima", a Amber smo gledali u raznim hit serijama, poput "Dva i po muškarca", "Doktor Haus" i "Dodir s neba".

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

01:03

Urbani Beograd nekad i sad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track