NIKO NE VERUJE DA OVA ŽENA IMA 52 GODINE: Rodila je četvoro dece, a i danas bi mogla na naslovnicu PLEJBOJA kao pre dve decenije
Foto: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia

BRUTALNO IZGLEDA

NIKO NE VERUJE DA OVA ŽENA IMA 52 GODINE: Rodila je četvoro dece, a i danas bi mogla na naslovnicu PLEJBOJA kao pre dve decenije

Pop kultura -

Američka voditeljka, glumica i fitnes zvezda Bruk Burk jedna je od onih žena koje samo svojom pojavom izazivaju divljenje, ali i čuđenje.

Nedavno je proslavila 52. rođendan, a izgled koji ima u bikiniju u šestoj deceniji života mnoge redovno ostavlja bez teksta.

Bruk Burk
foto: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia

Njene najnovije fotografije snimljene su u Malibuu, gde je samo dan nakon Nove godine uživala u sunčanom vremenu, a pred paparacima je duvala i balončiće.

Vitke noge i isklesani stomak san su mnogim ženama, a da je i sama toga svesna potvrđuju i njene česte golišave objave na društvenim mrežama.

Bruk Burk
foto: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia

Uzdahe je mamila i na počecima svoje karijere, pa je tako pre 19 godina krasila i naslovnicu Plejboja.

Bruk je jednom prilikom za Daily Mail podelila trik pomoću kog postiže besprekoran izgled, a zapravo je poprilično jednostavan.

Bruk Burk
foto: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia

Ispostavilo se da ova lepotica nikad sebi ne dopušta da bude željna hrane jer se oslanja na male, ali zdrave zalogaje kako se ne bi prepustila lošim izborima. Takođe drži sve svoje obroke unutar određenog vremenskog okvira.

"Nisam veliki ljubitelj grickalica, ali vreme provedeno u autu na putu do i iz škole ili na trening stvarno je vreme tokom kojeg poželite nešto da pregrizete. Trudim se da bude zdravo pripremajući za sebe i decu. Nema ništa gore nego biti gladan jer tada počinjemo da donosimo loše odluke", ispričala je majka četvoro dece, te dodala i kako pazi na to kakvu hranu kupuje.

Osim toga je i velika ljubiteljka fitnesa i najčešće radi brze, 10-minutne vežbe kod kuće, koje je popularizovala i na društvenim mrežama.

Inače, Bruk je verena za agenta nekretninama Skota Rigsbija, a iza sebe ima dva braka. Prvi muž joj je bio hirurg Gart Fišer, s kojim je dobila ćerke Sijeru i Neriju. Nakon njega je bila u braku sa zvezdom "Čuvara plaže" Dejvidom Čarvetom, s kojim ima sina Šeja i ćerku Heven.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr/ L. S)

Bonus video:

01:27

BILO ME JE SRAMOTA DA SE SLIKAM ZA PLEJBOJ Suzana Mančić odbila ponudu časopisa, a onda je zvala urednica i rekla joj OVE REČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track