OD NJEGOVE POSLEDNJE OBJAVE LEDI SE KRV U ŽILAMA: Slavni glumac i maloletne ćerke izgubili život u STRAŠNOJ AVIONSKOJ NESREĆI
Foto: Printscreen/YouTube

tUGA

OD NJEGOVE POSLEDNJE OBJAVE LEDI SE KRV U ŽILAMA: Slavni glumac i maloletne ćerke izgubili život u STRAŠNOJ AVIONSKOJ NESREĆI

Pop kultura -

Kristijan Oliver, nemački glumac, nekoliko dana pre smrti objavio je fotografija s Kariba kako bi, pun optimizma, svima poželeo Novu godinu.

Kristijan Oliver proslavljeni nemački nekoliko dana pre smrti oglasio se na Instagramu u objavi kojom je svima poželeo ljubav i da se drže zajedno.

Kristijan Oliver
foto: Printscreen/YouTube

- Pozdravi negdje iz raja! Za zajedništvo i ljubav... 2024. dolazimo - napisao je u opisu objave ispod fotografije na kojoj uživa u zalasku sunca, pored palmi i mora s prijateljima i ćerkama.

U velikoj tragediji stradale su i ćerke 10-godišnja Madita i njena dve godine starija sestra Anik, koje su bile s 51-godišnjim Kristijanom u privatnom avionu koji je poletio prema St. Luciji, ostrvu na Karibima.

Nekoliko trenutak posle poletanja bio je primjetan kvar u motoru pa se avion srušio, i odnoeo živote devojčica, glumca i pilota Roberta Sača.

Kristijan Oliver
foto: ImagePressAgency/face to face / Face to Face / Profimedia

Kristijan Oliver (pravo prezime Klepser) proslavio se u ulozi glavnog inspektora Jan Richter u popularnoj seriji 'Cobra 11' i ostvario je i nekoliko angažmana u Holivudu. Naime, glumio je u seriji '8sense', filmovima 'Speed Racer', i najnovijem ostvarenju o Indijana Džounsu.

U seriji "Hunters" 2020. godine delio je kadar sa glumačkom legendom Al Paćinom.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

01:41

PUTIN JE DEKICA ČIJA NAS SMRT NE BI IZNENADILA Analitičar predviđa kako bi ovo uticalo na tok RATA U UKRAJINI i sudbinu Rusije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track