SLAVNU PEVAČICU POKUŠAO DA UBIJE BRAT: Pretprela STRAVIČNO NASILJE, izrečena zabrana prilaska! "Ona je sada traumatizovana" (FOTO)
Foto: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

FIZIČKI NASRNUO NA NJU

SLAVNU PEVAČICU POKUŠAO DA UBIJE BRAT: Pretprela STRAVIČNO NASILJE, izrečena zabrana prilaska! "Ona je sada traumatizovana" (FOTO)

Pop kultura -

Navodno je Dohu Ket (28) fizički zlostavljao njen stariji brat, prema privremenoj zabrani prilaska do koje je došao Page Six.

Dokumente je popunila majka pevačice Debora Elizabet Sojer 12. januara na Vrhovnom sudu u Los Anđelesu. Navodi da je njen sin Raman Dalitando Dlamini njenoj ćerki Amali Ratni Zadile Dlamini, odnosno Dohi Ket, izbio zube.

Majka dodaje kako Dohi treba zaštita od 30-godišnjeg brata jer joj je zadao niz posekotina i modrica.

„Raman ju je verbalno napao i vrlo ponižavajuće“, stoji u dokumentu u kojem se dodaje kako se Gremi pobednica oseća „nesigurno i traumatizovano“.

Dohina majka takođe tvrdi da je Raman ukrao i oštetio neke lične stvari njene ćerke.

Što se tiče Sojer, ona takođe tvrdi da ju je Raman fizički zlostavljao „nekoliko puta“ tokom prošle godine i pretio joj da će je ubiti. U dokumentima stoji da se njen poslednji nasilni susret sa sinom dogodio početkom januara.

Sojer navodi da je od 2017. njen sin imao privremene zabrane prilaska, ali su one u međuvremenu istekle.

TMZ izveštava da je sudija odobrio Sojerin zahtev za privremenom sudskom zaštitom od Ramana do saslušanja za trajnu zabranu prilaska. Doha, s druge strane, nije dobila sudsku zaštitu jer zahtev za zabranu prilaska mora ispuniti sama.

Nakon ovih optužbi majke na račun njenog brata, Doha Ket je bila aktivna na Instagramu. Podelila je postavu Koačele za 2024. godinu nakon što je objavljeno da će biti jedna od glavnih zvezda uz Lanu Del Rej, Tajlera, The Creator i No Doubt.

U sredu je objavila svoj self s tri para sunčanih naočara i emoji smajlića.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/T.B.)

Bonus video:

01:35

NASILJE ĆE SE UMNOŽAVATI JER NIŠTA NE RADIMO! Pedagog Nataša Andonovski pesimista po pitanju iskorenjivanju problena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track