SVI SE PITAJU ZAŠTO SESTRE MELANIJE TRAMP NEMA NA FOTKAMA S MAJČINE SAHRANE: Evo šta se zna o MISTERIOZNOJ INES koja se krije
Foto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

evo ko je ona

SVI SE PITAJU ZAŠTO SESTRE MELANIJE TRAMP NEMA NA FOTKAMA S MAJČINE SAHRANE: Evo šta se zna o MISTERIOZNOJ INES koja se krije

Pop kultura -

Na fotografijama, za sada dostupnim javnosti, sa sahrane majke Melanije Tramp Amalija Knavs od koje se porodica oprostila juče na Floridi, nema Ines Knavs, rođene seste bivše prve dame Amerike. Druga ćerka Amalije i Viktora Knavsa godinama se drži dalje od javnosti, možda je to bila njena želja i na ovom tužnom događaju. Šta javnost zna o Melanijijoj sestri? Mnogi detalji o njoj povezani su sa njenim sestrićem Baronom Trampom.

Melanija Tramp
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Uz Melaniju Tramp na sahrani Amalije Knavs bili su u crkvi na Florodi Donald Tramp, Viktor Knavs i sin Baron Tramp. Sa njima je izašla iz crkve gde je održala potresna govor, a onda je kovčeg dalje prevezen.

Iza njih na slikama su Tifani Tramp sa suprugom, Ivanka Tramp i Džared Kušner, Donald Tramp junior sa verenicom Kimberli Gilfoj, kao i Erik Tramp sa suprugom Larom.

Zabeležen je i dirljiv gest Donalda Trampa koji je otpratio Melaniju do automobila nakon službe u crkvi, i sačekao da ona uđe u auto, ranije smo viđali njegove razne nedžentlmenske ispade, da se nešto slično desilo i juče, bilo bi više nego neprimereno.

Tramp se emotivnim rečima oprostio od Amalije Knas na Instagramu ističući da se ne može opisati rečima koliko će nedostajati porodici. Viktor Knavs bio je vidno skrhan, a Baron nije skrivao suze dok su prilazili ckrvi.

Na sahrani je bilo oko 100 ljudi, možda je među njima bila i Ines Knavs, javnost ne zna ni za kakav razlog što se ona ne bi pojavila, naprotiv- bila je bliska i sa majkom i sa sestrom.

Ko je sestra Melanije Tramp

Ines Knavs starija je od Melanije godinu dana, zajedno su boravile u evropskim prestonicama mode dok su obe maštale o karijeri u manekenstvu odnosno u modnom dizajnu.

Melanija je postigla veći uspeh, a Ines se i dalje bavi umetnošću i živi u Njujorku. Trampova supruga ranije se na Instagramu hvalila umetničkim instalacijama koje je njena sestra osmislia.

Sestre Knavs nikad nisu nosile odeću dok su odrastale jer je njihova mama bila vešta krojačica radeći u sevničkoj fabrici "Jutranjka".

Ines je bila veoma uključena u odrastanje sestrića sa kojim razgovara na slovenačkom jeziku (slovenačkom jeziku učili su ga i Amalija i Viktor Knavs), ona je čak i predala papire u Njujorku kako bi Baron Tramp dobio dvojno državljanstvo, što ga čini jedinim sinom američkom predsednika koji ima tu stavku u biografiji.

Na Instagram profilu sa njenim imenom mogu se videti brojne porodične slike.

Melanija u oproštajnom govoru pomenula sestru

Melanija Tramp održala je juče potresan govor posvećenoj njenoj majci, pomenuta je u tom govoru i Ines Knavs:

Melanija Tramp
foto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

- Moja majka bila je oličenje elegancije i gracioznosti. Njena ljubav prema mom ocu Viktoru, mojoj sestri Ines i meni bila je bezgranična. Svog unuka Barona obasipala je ljubavlju, brigom i nepokolebljivom odanošću, moj otac, moja sestra, Baron, Donald i ja zauvek ćemo pamtiti odjeke našeg smeha koje smo delili sa našom voljenom Babi na porodičnim večerama i putovanjima. Nijedna tema nije bila zabranjena.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

05:14

TRKA ZA PRVU DAMU AMERIKE: Žestok OKRŠAJ između ikone stila ili smerne profesorke – može biti samo JEDNA (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track