SRBIJA JE BILA HIPNOTISANA LEPOTOM ČUVENE ŽADE IZ SERIJE "KLON": Ovako danas izgleda glumica 23 godine posle emitovanja telenovele
Foto: Printscreen/Youtube

i dalje pleni lepotom

SRBIJA JE BILA HIPNOTISANA LEPOTOM ČUVENE ŽADE IZ SERIJE "KLON": Ovako danas izgleda glumica 23 godine posle emitovanja telenovele

Pop kultura -

Brazilska telenovela "Klon" bila je popularna i na našim prostorima.

Ona je glumila Žade u poznatoj brazilskoj seriji "Klon" ("Zabranjena ljubav"), koja se i danas pamti i pominje. U sećanju nam je ostala po neverovatnoj lepoti, a i posle toliko godina, mnogi se pitaju kako ona danas izgleda.

Fejsbuk, Žade

U pitanju je glumica Đovana Antoneli Prado (48), koja radi i kao televizijska voditeljka ali i producentkinja, piše "Vikipedija". Iako je rođena i živi u Brazilu, Đovana vuče korene iz Italije. Otac joj je operski pevač, majka balerina, pa i nije čudo što se i ona opredelila za bavljenje umetnosti. Međutim, njen brat je krenuo drugim putem - postao je advokat.

Prvi put je iskusila svetla kamere sa 15 godina, kada se pojavila u dečjoj emisiji, da bi samo tri godine kasnije debitovala i kao glumica u jednoj sapunici. Uglavnom je igrala po sapunicama koje su joj i donele veliku slavu. Najveću popularnost joj je donela serija "Klon", igrajući Žade.

Fejsbuk, Žade

Sa 25 godina stala je na ludi kamen sa biznismenom Rikardom Medinom kojeg je upoznala još u srednjoškolskim danima, ali je posle nepune dve godine došlo do njegovog kraha, piše "Just web world".

Ubrzo se zaljubila u kolegu Murila Benisija, koji joj je igrao partnera u seriji "Klon". Ljubavne varnice su odmah planule što su i gledaoci primetili, a ljubav ispred kamere preneli su i u privatnu sferu života. U maju 2005. godine dobili su sina Pjetra, što je njeno prvo, a njegovo drugo dete, ali već u novembru iste godine su se rastali.

Đovana Antoneli
foto: Printskrin/Instagram

Posle toga je Đovana bila u vezama, čak je bila i verena nakratko, ali nijedna od tih romansi nije potrajala. Međutim, 2010. godine rodila je bliznakinje u vezi sa režiserom Leonardom Nogueriom.

Iako je gotovo na pragu šeste decenije, Đovana slikama na "Instagram" nalogu dokazuje da stari kao vino - ništa se nije promenila i lako biste je preoznali. Interesantno, na društvenim mrežama je prati blizu 20 miliona pratilaca.

(Kurir.rs/Ona.rs/T.B.)

Bonus video:

00:31

JAČA OD SUDBINE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track