KEJT MIDLTON OBJAVILA PRVE FOTKE NAKON TEŠKE OPERACIJE: Evo zbog čega sada svi misle da je njeno stanje GORE nego što jeste (FOTO)
Foto: John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia

OGLASILA SE OVIM PUTEM

KEJT MIDLTON OBJAVILA PRVE FOTKE NAKON TEŠKE OPERACIJE: Evo zbog čega sada svi misle da je njeno stanje GORE nego što jeste (FOTO)

Pop kultura -

Princeza od Velsa nije mogla a da ne obeleži Međunarodni dan žena. Tim povodom je na zvaničnim profilima nje i princa od Velsa objavljen niz fotografija, koje su samo dale novi zamah glasinama da nakon operacije njeno stanje nije dobro.

Kejt, koja se oporavlja od operacije kojoj je podvrgnuta u januaru, može se videti na fotografijama s nizom inspirativnih žena, no zanimljivo je da su to sve stare fotografije snimljene pre njene operacije. Kako je najavljeno ranije, Princezu nećemo videti do iza Uskrsa, odnosno kraja ovog meseca.

Ipak, ovo je prvi put da su fotografije princeze podeljene na službenim kanalima od 31. decembra. Tada je na službenim kanalima kraljevskog para napravljen fotopregled događaja kojima su ona i Vilijam prisustvovali prošlog decembra.

Među fotografijama koje je Kejt sad podelila nalazi se i njen susret sa Sarom Goldson, koja trenira dečake i devojčice za Vimbldon. Tu je i njen snimak s Bjankom Sakol, suosnivačicom banke za bebe Sebby's Corner, koju je posetila u novembru, te još jedna s dr. Gabijem Ajdom, izvršnom direktorkom dečje bolnice Evelina London.

Tu je i slika Kejt i Vilijama dok razgovaraju s profesorkom Uzom Ivobijem, osnivačicom Race Council Cymru, koju su upoznali na putovanju u Kardif u oktobru.

"Srećan Međunarodni dan žena! Slavimo uticaj neverovatnih žena danas, i svaki dan. Ovo su samo neke od briljantnih žena koje su nas inspirisale u proteklih 12 meseci", stoji u statusu koji prati fotografije.

(Kurir.rs/Story.hr/T.B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja