OVO NIJE PRVI FOTOŠOP FIJASKO KEJT MIDLTON: Princeza srlja iz GREŠKE U GREŠKU, zbog ovoga ih je ceo svet PROZIVAO (FOTO)
Foto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

sve gore od goreg

OVO NIJE PRVI FOTOŠOP FIJASKO KEJT MIDLTON: Princeza srlja iz GREŠKE U GREŠKU, zbog ovoga ih je ceo svet PROZIVAO (FOTO)

Pop kultura -

Princeza od Velsa, Kejt Midlton se izvinila izbog "bilo kakve zabune" nastale nakon objave porodične fotografije na kojoj pozira s decom povodom Dana majki.

Svetske agencije povukle su fotografiju zbog sumnji na manipulaciju, a ljudi su uočili brojne detalje na fotografiji koje smatraju spornim, odnosno fotošopiranim, nakon čega je Kejt priznala da kao amaterski fotograf ponekad i sama sređuje fotke.

Kejt Midlton
foto: Prince of Wales/Kensington Palac / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Međutim, ovo nije prva fotka koja je izazvala pažnju zbog fotošopa. Njihova porodična praznična čestitka iz decembra 2023. koju je izradio fotograf Džoš Skiner takođe je izazvala pažnju.

Na crno-beloj fotki Kejt i Vilijam poziraju sa decom obučeni u bele košulje i tamne pantalone, a fanovi su ubrzo uočili nepravilnosti. Između ostalog, pitali su se gde je Vilijamova butina i Kejtino drugo stopalo, a neki su tvrdili da na fotki izgleda da princ Luis ima šest prstiju, dok su drugi pisali kako mu nedostaje srednji prst, odnosno da je njegova ruka savijena tokom obrade u fotošopu.

Kejt i Vilijam su nakon toga na Instagramu objavili i drugu crno-belu fotografiju na kojoj poziraju princ Džordž, princeza Šarlota i princ Luis, pa poželeli svima srećan Božić, potpisujući se kao "W i C", signalizirajući da je poruka došla od njih lično, baš kao što je i Kejt učinila u svom izvinjenju.

(Kurir.rs/Index.hr/T.J.)

Bonus video:

06:40

ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track