MREŽE BRUJE O "PLAĆENOJ GLUMICI KOJA JE ANGAŽOVANA DA GLUMI KEJT": Od sličnosti sa princezom već ZGRNULA BOGATSTVO (FOTO)
Foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

ne prestaje da se polemiše o tome

MREŽE BRUJE O "PLAĆENOJ GLUMICI KOJA JE ANGAŽOVANA DA GLUMI KEJT": Od sličnosti sa princezom već ZGRNULA BOGATSTVO (FOTO)

Pop kultura -

Ne smiruje se 'cunami' izazvan potvrđeno fotošopiranim fotografijama Kejt Midlton, ali i poslednjim snimkom za koji se vezuju brojne kontroverze zbog ženske osobe za koju većina misli da je 'plaćena glumica', a ne princeza od Velsa.

Korisnici društvene mreže X pronašli su ženu koja neverovatno liči na voljenu suprugu princa Vilijama, pa sada vlada velika sumnja da je ona 'angažovana' da prošeta Vindzorom u svojstvu svoje slavne dvojnice.

Kejt Midlton
foto: Prince of Wales/Kensington Palac / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Gabrijela Munro Daglas ime je žene koja je javnosti poznata već četiri godine kao žena koja nesumnjivo podseća na Kejt Midlton i koja je zahvaljujući tome zaradila veliko bogatstvo. Ima 36 godina (šest manje od princeze) i nije ni slutila kolika je sličnost nje i trenutno najpoznatije pripadnice jedne monarhske porodice, sve dok na ulici nije čula dovikivanja: "Hej, eno je princeza".

Gabrijela Munro Daglas
foto: Printskrin/Instagram

Sličnost između Gabrijele i Kejt je očigledna

Baš zbog toga što su je mnogi već naivno 'mešali' sa 'nestalom princezom' osnovana sumnja da je baš ona 'angažovana' da na vindzorskoj pijaci 'odglumi' Kejt MIdlton u šetnji sa princom Vilijamom', koju će slučajno zabeležiti jedan očevidac, za kog ć se posle ispostaviti da je filmski producent, samo je postala čvršća.

Zbog toga su na nekadašnjem Tviteru (danas X) brojni korisnici počeli da komentarišu da je Gabrijela i 'zvanično' dobila pet minuta slave u koži slavne princeze od Velsa, a svoje teorije trudili su se da potkrepe fotografijama.

Sve se dešava nakon što se druga dvojnica Kejt Midlton po imenu Hajdi Agan odmah oglasila i rekla da na spornom snimku nije ona, te da je u tom momentu bila na svom radnom mestu.

Majka je nagovorila da unovči sličnost sa Kejt Midlton

Još jedna stvar u vezi sa Gabrijelom preti da rasplamsa plamen najnovije zavereničke teorije. Naime, onda je još 2011. na nagovor svoje majke odlučila da svoju sličnost sa Kejt unovči. Zbog toga mnogi tviteraši veruju da još jedan poslovni poduhvat u vezi sa 'eksploatisanjem' njenog lika i dela kao dvojnice princeze mlađana Britanka ne bi odbila.

Gabrijela se, naime, pre 13 godina prijavila agenciji Susan Skot za dvojnike, a ponude su počele da pristižu sa svih strana.

Gabrijela je odmah ugovorila brojne javne nastupe, pa je odlučila da napusti posao dizajnerke nameštaja, kojim se do tada bavila. Da bi što više ličila na vojvotkinju, Gabrijela je poradila na svom stilu i načinu šminkanja, a trud joj se i ta kako isplatio.

Od honorara kupila stan

Za jedan dan rada kao dvojnice supruge princa Vilijama zarađivala je u proseku hiljadu funti. Ubrzo je mogla sebi da priušti sve ono o čemu je sanjala - garderobu, putovanja, a na kraju i luksuzni dom. Uprkos tome što je bilo uzbudljivo i isplativo, ubrzo joj je dosadilo da živi tuđi život, makar on bio život buduće kraljice Velike Britanije

“Bilo je veoma zabavno i uzbudljivo predstavljati se kao supruga princa Vilijama. To mi je omogućilo da kupim svoju prvu nekretninu u Londonu. Neverovatno sam zahvalna i Kejt i mojoj majci koja me podstakla da uradim ovo“, rekla je Gabrijela koja je postala majka bliznakinja. Ona i njen partner Majkl (39) žive u Londonu upravo u stanu koji je kupljen od hororara koji je zaradila kao dvojnica.

(Kurir.rs / Blic žena / T.B.)

Bonus video:

05:21

ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track