"ZBOG VERGARE NISAM MOGLA DA BUDEM JEDNA OD NAJLEPŠIH": Hajdi Klum UZNEMIRENA zbog slavne glumice, jedno ne može da joj OPROSTI
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

HTELA I ONA DA GLUMI

"ZBOG VERGARE NISAM MOGLA DA BUDEM JEDNA OD NAJLEPŠIH": Hajdi Klum UZNEMIRENA zbog slavne glumice, jedno ne može da joj OPROSTI

Pop kultura -

Sofija Vergara igra glavnu ulogu u Netfliksovoj mini seriji "Griselda" u kojoj je htela da glumi i Hajdi Klum.

Manekenka Hajdi Klum (50) zablistala je u utorak na crvenom tepihu 19. sezone "America's Got Talent" i progovorila o odnosu s koleginicom iz žirija, Sofijom Vergarom (51). Iako je rekla da je srećna zbog Vergare i njenog uspeha u kriminalističkoj mini-drami "Griselda", takođe je istakla jedan detalj. Bila je "uzrujana" što glumica nije uspela da je angažuje u novoj hit mini seriji na Netflksu.

Sofija Vergara
foto: NETFLIX / Planet / Profimedia

- Bila sam uznemirena pa sam je pitala: "Zašto nisam mogla biti jedna od tvojih rođaka? Mogla sam da budem rođaka koja ne govori, jer očito ne govorim španski - izjavila je nemačka manekenka kroz smeh za Entertainment Tonight.

- I ja sam mogla biti jedna od onih prekrasnih devojaka! Volela bih to. Ali ona je rekla "Nein" - našalila se Hajdi.

U dobro prihvaćenoj mini seriji od šest epizoda koja je debitovala na Netfliksu u januaru, Vergara glumi zloglasnu šeficu narko kartela Griseldu Blanko, poznatu kao kuma kokaina.

Griselda Blanko
foto: Vikipedia

Iako nisu glumile zajedno u popularnoj seriji, koleginice će se ponovo udružiti za nadolazeću sezonu "America's Got Talent."

( Kurir.rs / Entertaiment Tonight / 24sata.hr / T.B.)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track