SVI SU LUDELI ZA ŠEHEREZADOM I NJENIM VOLJENIM ONUROM: Evo gde su sad glumci iz turske serije "1001 noć" i kako izgledaju (FOTO)
Foto: printScreen jutjub

godinama kasnije

SVI SU LUDELI ZA ŠEHEREZADOM I NJENIM VOLJENIM ONUROM: Evo gde su sad glumci iz turske serije "1001 noć" i kako izgledaju (FOTO)

Pop kultura -

Kada je 2010. na našoj televiziji prvi put prikazana serija "1001 noć", svi su se zaljubili u Šeherezadu, koju je igrala lepa glumica Berguzar Korel (41).

Ljubavnu priču Onura i nje pratile su stotine hiljade gledalaca, a glumica je danas neprepoznatljiva.

Berguzar je od 2009. u braku s Halitom Ergenčom (53), upravo glumcem koji je igrao Onura. Berguzar i Halit na setu popularne serije su se i sami zaljubili. U bračnu luku su uplovili 2009. godine, a danas imaju troje dece; sinove Alija i Hana i ćerku Lejlu.

Sulejman, Šeherezada
foto: Printscreen/Instagram

Kada je zaiskrilo između glumačkog para, oboje su već bili u vezama. Berguzar je tada napustila verenika, baletana Tana Sagturka, a Halit trudnu suprugu Gizem Sojsaldi. Kada je glumac zatražio razvod, Gizem je pobacila, a on je morao da joj isplati iznos od 250 hiljada turskih lira (tada je to bilo oko 115 hiljada evra).

Berguzar trenutno glumi u novoj kriminalističkoj seriji "Dilemma". Reč je o kriminalističkoj seriji, a ona ima glavnu ulogu.

Nur Fetahoglu, Sulejman Veličanstveni
foto: Profimedia

Halit Ergenč zbog serije 'Sulejman Veličanstveni' i dalje smatra jednim od najpoznatijih turskih glumaca, a i on trenutno ima ulogu u triler seriji "Like there's no tommorow".

(Kurir.rs/24sata.hr/T.J.)

Bonus video:

00:51

Nova serija projekata ekološke zaštite i obnove u Kini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track