SKRIVENA OD POGLEDA I TIK UZ REKU: Evo kako izgleda kuća Memedovića U NETAKNUTOJ PRIRODI, a šuška se da je OVDE napravio PRAVI RAJ
Foto: Printscreen

tu neretko provodi vreme

SKRIVENA OD POGLEDA I TIK UZ REKU: Evo kako izgleda kuća Memedovića U NETAKNUTOJ PRIRODI, a šuška se da je OVDE napravio PRAVI RAJ

Pop kultura -

Kuća Jovana Memedovića, u kojoj voditelj neretko provodi vreme, nalazi se van Beograda, ali široj javnosti nije poznata tačna lokacija njegove "brvnare", ali se spekulisalo da se ista nalazi u Perućcu, mestu nadomak Bajine Bašte, na samoj obali reke Drine.

Poznato je da voditelj često boravi u ovom kraju, dok je na Tari često snimao emisije. Iako poznato TV lice ne voli da iznosi detalje iz svog ličnog života za medije, na društvenim mrežama uočljivo je nekoliko kutaka pomenute kuće, koja je pravo gnezdo u kojem je voditelj u potpunom dodiru sa prirodom.

Voditelj je uložio puno truda u svoju kuću, koja je beg od beogradske gužve, a kada u njoj boravi, njegovi verni psi, mu prave društvo. Takođe, sudeći po fotografijama sa društvenih mreža, Memedović svaki veći praznik obeležava upravo daleko i izolovan od svih.

Vikendica Jovana Memedovića izgrađena je od drveta, a unutrašnjost odiše toplinom. Može se primetiti da zidove krase razne fotografije i ikone, tu su police sa knjigama, kao i drugi interesantni ukrasi.

Ovaj dom u prirodi sav je u drvetu i mogu se pronaći razni korisni alati, poput peći i sekira, koje omogućavaju lakši rad oko same kuće i cepanje drva za potpalu. Na zidovima se nalaze uspomene nastale prilikom snimanja emisija "Sasvim prirodno" , koje Memedovića čine izuzetno ponosnim.

Spoljašnost kuće nije otkrivena za javnost, ali Memedovićevi verni pratioci sa "Instagrama" zapazili su prostrano dvorište, koje tokom toplijeg vremena obiluje zelenilom i drvećem.

Ono što je posebno zapalo za oko mnogima, jeste pažljivo namešten kutak za voditeljeve pse, te i oni imaju svoje "parče" u vikendici za uživanje, a poznato je da Memedović obožava životinje, naročito svoje, za koje kaže da su njegovi verni prijatelji.

( Kurir.rs / Blic / T. B. )

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track