MALI KEVIN IZ FILMA "SAM U KUĆI" JEDVA SE IZVUKAO IZ KANDŽI ZAVISNOSTI: Nove paparaco fotke su DOKAZ u kakvog se čoveka pretvorio
Foto: @CelebrityLivin_ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

PREPOROD

MALI KEVIN IZ FILMA "SAM U KUĆI" JEDVA SE IZVUKAO IZ KANDŽI ZAVISNOSTI: Nove paparaco fotke su DOKAZ u kakvog se čoveka pretvorio

Pop kultura -

Glumca Mekolija Kalkina svi još pamte kao dete iz kultne franšize ''Sam u kući'', gde je glumio Kevina Mekalistera, a svoj život još kao tinejdžer doveo je do ivice.

Slava i bogatstvo udarili su ga u glavu, a brzo je upao i u kandže zavisnosti, zbog čega je pre nekoliko godina bio potpuno neprepoznatljiv.

Mekoli Kalkin
foto: Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Međutim, onda se sve okrenulo.

Mekoli je sada porodičan čovek koji s partnerkom Brendom Song ima dvoje dece, a paparaci ih često uhvate u šetnji Los Anđelesom, a tako je bilo i ovog puta kada su sa sinovima išli na piknik.

Brenda Song, partnerka Mekolija Kalkina
Brenda Song, partnerka Mekolija Kalkinafoto: Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, prvi sin Dakota rodio se 2021. godine, a drugi je, prema pisanju medija, stigao oko Božića 2022. godine, te su tu trudnoću krili od javnosti.

Ovaj par nedavno se i verio, kako pišu strani mediji, a iako te detalje drže u strogoj tajnosti, neki izvori tvrde da su se već i venčali.

Mekoli Kalkin
foto: Profimedia

Brenda i Mekoli zajedno su od 2017. godine, a upoznali su se na setu filma "Changeland". Za "Entertainment Tonight" Song je rekla da ih je povezala zajednička prošlost, odnosno to što su oboje glumili kao deca.

''Deca glumci, o tome ne stignemo ni da razgovaramo, samo se pogledamo u oči i znamo šta mislimo.''

Mekoli Kalkin, Brenda Song
foto: Profimedia

Kalkin je svoju karijeru započeo filmovima ''Sam u kući'', a Brenda je kao dete igrala nekoliko uloga na Diznijevom kanalu.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

01:58

EVO ŠTA SE DEŠAVA NAKON 30 MINUTA OD KONZUMACIJE KOKAINA! Eksperti: Mladi žele da žive brže, ZAVISNOST NASTAJE POSLE DRUGOG PUTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track