KALENDAR OBAVEZA KEJT MIDLTON PRAZAN JE SVE DO KRAJA GODINE: To znači SAMO JEDNO, a evo kako će uticati na kraljevsku porodicu
Foto: Youtube/World Graphic/People

briga za njeno telesno i mentalno zdravlje

KALENDAR OBAVEZA KEJT MIDLTON PRAZAN JE SVE DO KRAJA GODINE: To znači SAMO JEDNO, a evo kako će uticati na kraljevsku porodicu

Pop kultura -

Izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde da se povratak Kejt Midlton u javnosti odgađa "zbog izbegavanja stresa" koji mogu uticati na njeno narušeno zdravlje.

"Brojni saradnici trebaju da znaju tačan raspored događanja nekoliko meseci unapred. Kalendar Kejt Midlton, rekli su mi, prazan je sve do kraja godine. Ništa nije isplanirano. Kako stvari stoje, ne treba očekivati da će se ona pojaviti u javnosti do kraja ove godine" izjavio je insajder iz Kensingtonske palate za portal Daily Beast.

Kejt Midlton
foto: Printscreen/Instagram

Princeza od Velsa nije viđena još od Božića prošle godine. U februaru je službeno objavljeno da je bila na hirurškom zahvatu, kao i da bi njen povratak dužnostima mogao da se očekuje do početka maja. Ipak, 22. marta princeza se obratila javnosti u vrlo emotivnoj izjavi rekla da boluje od raka i da prolazi preventivne tretmane hemoterapije. Bila je to šokantna vest za mnoge.

Kejt Midlton
foto: Chown Pettitt-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Britanci vape za bilo kakvim informacijama o zdravlju i lečenju najomiljenije članice kraljevske porodice ali njih nema, a kada se nešto i pojavi u medijima, baš kao ova iz Daily Beasta, nisu preterano optimistične najave povratka kakve bi mnogi želeli da čuju.

Portal citira i navodnog "bliskog prijatelja" princa i princeze od Velsa, budućeg kralja i kraljice, koji tvrdi da je glavni razlog za tako dugo Kejtino odsustvo i prazan kalendar - "briga za njeno telesno i mentalno zdravlje".

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia in lump sum head 500 x 397px IMMEDIATELY Preostale narudžbe za dostizanje ograničenja: 1194 Slično

- Za Kejt je sada ključno izbegavanje svih oblika stresa i zamaranja. Ono što mora da radi je da brine za sebe, i da radi sve da bi joj što pre bilo bolje - rekao je taj prijatelj.

Dodao je kako će uskoro, čim se završi školska godina, cela porodica preseliti u Sandringham u Norfolku. Ogromno imanje osiguraće Kejt, princu Vilijamu i njihovoj deci veću privatnost i mir.

Kejt Midlton, poslednje pojavljivanje, operacija, Božić
foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Trenutno, se čini da Kejt uopšte ne izlazi iz svog doma, a izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde da su netačne glasine da ona povremeno vozi decu u školu koja je od Vindsora udaljena 15-ak kilometara.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track