Psaj: Imam hit bolji nego Gangnam stajl!

Novi singl u aprilu

Psaj: Imam hit bolji nego Gangnam stajl!

Pop kultura -
U aprilu 2013. stiže novi singl širom sveta u isto vreme. Ja ću ga izvesti na koncertu, a vi ćete moći da ga vidite uživo na Jutjubu, najavio je Psaj

Južnokorejski reper Psaj, čiji je spot za numeru "Gangnam Style" postao svetski hit, najavio je danas da će objaviti novu numeru u aprilu tokom svog velikog nastupa u Seulu.

Psaj je najavio novi singl kratkim videom na Jutjub kanalu na engleskom i korejskim sa prevodima na više svetskih jezika. Pesma će se zvati "Just for you".

"U aprilu 2013. stiže novi singl širom sveta u isto vreme. Ja ću ga izvesti na koncertu, a vi ćete moći da ga vidite uživo na Jutjubu", najavio je Psaj i pokazao novi plesni pokret na remiks verziji "Gangnam Stajla".

Tridesetpetogodišnji reper doživeo je svetski uspeh spotom za numeru "Gangnam Style", koji ismeva novopečene bogataše koji žive u luksuznom naselju Seula Gangnam. Spot je pregledan na Jutjubu milijardu puta, a čuveni "konjski ples" zarazio je čitav svet, pa i poznate ličnosti - pevače, manekene, sportiste i političare.

http://www.youtube.com/watch?v=xQZTZHashKg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track