NEVERNICA: Anđa vara Breda s bivšim

NEVERNICA: Anđa vara Breda s bivšim

Pop kultura -
Džolijeva iz Avganistana nije otputovala Bredu Pitu (49) i deci nego u Ameriku i tamo se sastala s bivšim suprugom

Holivudska zvezda Anđelina Džoli (37) ostala je u dobrim odnosima s Bilijem Bobom Tortonom (57), od kog se razvela 2003. godine i zbog koga često privatnim avionom putuje iz Francuske u Los Anđeles!

Američki tabloidi prenose da Džolijeva iz Avganistana, gde je nedavno otvorila školu za devojčice, nije otputovala Bredu Pitu (49) i deci. Umesto toga, otišla je u Ameriku i tamo se sastala s bivšim suprugom."Posetila ga je u njegovoj vili u Los Anđelesu. Razgovarali su satima. U zadnje vreme se sve više čuju i redovno se viđaju", otkrili su prijatelji bliski glumici.O njihovim tajnim sastancima Bred navodno ništa ne zna, a Džolijeva je nedavno u jednom intervjuu otkrila kako Bred nikad ne bi prihvatio da je ostala prijateljica s bivšim mužem.

Inače, prošle godine je Anđelina napisala i predgovor Bilijevoj autobiografiji "The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts". Za vreme njihove prve bračne noći Anđelina je iznad kreveta krvlju napisala: "Za sva večna vremena". U to vreme izjavljivala je da u sado-mazo seksu uživa još od tinejdžerskih dana, dodajući da u krevetu voli da dominira, a oboje su javno priznali da im je omiljena igra u krevetu bila da noževima ranjavaju jedno drugo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track