SLOMLJEN: Ćerka (42) Pirsa Brosnana umrla od raka jajnika

SLOMLJEN: Ćerka (42) Pirsa Brosnana umrla od raka jajnika

Pop kultura -
Moja draga ćerka Šarlot Emili otišla je na onaj svet zbog raka jajnika, izjavio je slomljen od bola

Ćerka Pirsa Brosnana Šarlot (42) umrla je od raka jajnika, nakon trogodišnje borbe sa bolešću. Posle 22 godine otkako je izgubio prvu ženu Kasandru, zbog iste bolesti raka jajnika 28. juna umrla je i Šarlot, ostavljajući iza sebe dvoje dece Izabel (15) i Lukasa (8). Od iste bolesti umrla je i Šarlotina baka.

"28. juna moja draga ćerka Šarlot Emili otišla je na onaj svet zbog raka jajnika. Pored nje su bili njen suprug Aleks, deca Izabela (15) i Lukas (8) u braća Kristofer i Šon", izjavio je Pirs.

Brosnan je usvojio Šarlot 1986. godine kada je njen biološki otac Dermot Hersi, bivši muž njegove pokojne supruge Kasandre, preminuo. Kasandra je pre udaje za Pirsa imala dvoje dece iz prvog braka, Šarlot i Kristofera, a Pirs ih je oboje usvojio. Šarlot je imala devet godina kada se njeza majka udala za Pirsa. Kasandra se već četiri godine nakon udaje borila s teškom bolešću. Imala je 43 godine kada je umrla, a glumčev i njen sin Šon imao je osam godina kada je umrla. Tri godine nakon Kasandrine smrti glumac je upoznao novinarku Keli Šmit i snjom ima dva sina.

Pirs Brosnan nedavno je boravio u Beogradu zbog snimanja novog filma "November Man".

http://www.youtube.com/watch?v=LWbk6Tr4K6s

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track