SKANDAL NA BBC: Princ Vlijam s penisom na čelu

Promaklo im

SKANDAL NA BBC: Princ Vlijam s penisom na čelu

Pop kultura -
U spotu pesme "Mogao sam ja da oženim Kejt", pevač grupe ide i dalje u svojoj "mržnji" prema princu, pa montira svoju sliku uz princezinu, a Vilijamu docrtava brkove, crne zube i onu stvar

LONDON - Neoprezno...BBC je u jutarnjem programu u emitovao spot muzičke grupe Barbershopera, koja snima parodije, pesmice, pravi pozorišne predstave... I sve bi bilo u redu da tema njihove pesme nije bila princeza Kejt u koju je pevač grupe (u spotu) bolesno zaljubljen, pa iz ljubomore prezire princa Vuilijama, koji je eto dobio priliku da oženi prelepu Kejt.

U spotu pesme "Mogao sam ja da oženim Kejt", pevač grupe ide i dalje u svojoj "mržnji" prema princu, pa montira svoju sliku uz princezinu, a Vilijamu docrtava brkove, crne zube i onu stvar...Možda bi sve prošlo bez velikog skandala da spot nije emitovala najgledanija britanska televizija u jutarnjem terminu. BBC se ekspresno izvinio.

"Slika je bila u okviru video materijala koji nam je grupa dostavila, ali priznajemo da smo propustili da ga pregledamoi i uočimo uvredljiv materijal", navodi se u saopštenju. A šta su o svemu rekli princ i princeza ostalo je nepozanto.

http://www.youtube.com/watch?v=65g20v3PzoM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track